Секрет досвідчених господинь! Замініть один інгредієнт - і котлети стануть неймовірними

Ці компоненти не лише роблять фарш однорідним, але й дарують котлетам неймовірну соковитість, пишність та аромат. Переліком поділились на ProstoWay, передають Патріоти України.

Овочі

Терта картопля в тандемі з панірувальними сухарями відмінно склеює фарш і не забиває його смаку. Чудовим рішенням також буде дитяче овочеве пюре це зручний та швидкий варіант для тих, хто цінує час.

Крупи

Відварений круглий рис чудово склеює фарш та робить котлети неймовірно пишними. Можна також додати запарені вівсяні пластівці (невеликого розміру).

Що ще додати

Крохмаль (кукурудзяний або картопляний) — це продукт, який склеює фарш, але потребує додаткового панірування. Манна крупа дасть котлетам соковитість та пишність, але після того, як ви її вмішали, фарш повинен постояти.

Кількість замінника яєць залежить від конкретного рецепту та консистенції фаршу. Спробуйте ці лайфхаки, і ваші котлети без яєць завжди будуть соковитими, ароматними та пишними.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.