Ці компоненти не лише роблять фарш однорідним, але й дарують котлетам неймовірну соковитість, пишність та аромат. Переліком поділились на ProstoWay, передають Патріоти України.
Терта картопля в тандемі з панірувальними сухарями відмінно склеює фарш і не забиває його смаку. Чудовим рішенням також буде дитяче овочеве пюре це зручний та швидкий варіант для тих, хто цінує час.
Відварений круглий рис чудово склеює фарш та робить котлети неймовірно пишними. Можна також додати запарені вівсяні пластівці (невеликого розміру).
Крохмаль (кукурудзяний або картопляний) — це продукт, який склеює фарш, але потребує додаткового панірування. Манна крупа дасть котлетам соковитість та пишність, але після того, як ви її вмішали, фарш повинен постояти.
Кількість замінника яєць залежить від конкретного рецепту та консистенції фаршу. Спробуйте ці лайфхаки, і ваші котлети без яєць завжди будуть соковитими, ароматними та пишними.
Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...