Щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. У результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби, передають Патріоти України.
Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу. Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.
У своєму профілі в Instagram нутриціологиня Світлана Нікітчук розповіла про основні помилки, яких часто припускаються ті, хто бажає влітку схуднути та мати гарний вигляд, передають Патріоти України. Літньої пори на столі з'являється велика кількість се...
Автомобілі з автоматичною трансмісією значно зручніші для водіння, ніж з механікою. Проте, за неправильного використання, вони можуть витрачати більше пального. Експерти стверджують: якщо дотримуватися кількох простих правил, можна зменшити витрати пал...