Щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. У результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби, передають Патріоти України.
Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу. Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.
Взимку волосся потребує особливого догляду. І на це є кілька причин. По-перше, ми носимо шапки. По-друге, на волосся впливає низька температура повітря. По-третє, загалом у холодну пору року наш організм отримує менше вітамінів. Як доглядати за волосся...
Міжнародна виставка споживчої електроніки (СES) у США традиційно задає тренди в побутовій техніці на весь рік, і в 2025-му вона піднесла багато сюрпризів. Сайт Tom's Guide у своїй статті оцінив найприкметніші тенденції у сфері телевізорів і передбачив,...