Щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. У результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби, передають Патріоти України.
Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу. Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.
Кріп є однією з найпопулярніших та улюблених трав на грядках, яку цінують за його неповторний аромат, ніжний смак та загальну простоту у вирощуванні. Багато хто вважає його невибагливою культурою, яка зростатиме практично будь-де, передають Патріоти Ук...
Орхідеї, попри свою екзотичність, не такі примхливі, як може здатися. Проте саме в міжсезонний періоди вони особливо вразливі до помилок у догляді. Втрата тургору листя, гниття кореневої системи або відсутність цвітіння – це сигнали, що квітці потрібна...