Щоб позбавитися неприємного запаху, необхідно взяти лавровий лист і акуратно підпалити його на кухні. У результаті приміщення заповниться яскравим та приємним ароматом, який легко приховає запах риби, передають Патріоти України.
Результат можна буде відчути вже за десять хвилин — на кухні пануватиме приємний запах і не залишиться навіть натяку на те, що тут щойно готували рибу. Однак важливо бути обережним. Лавровий лист запалювати варто обережно, щоб не обпектися і не допустити переходу вогню на інші предмети.
Прекрасна весняна квітка може розповісти про ваш психологічний стан більше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам обрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає вам розправити крила і жити повним життям. Деталі. Усі ми таїмо в собі якісь психологічн...
Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива "Савоярді" та ніжним заварним кремом. ІНГРЕДІЄНТИ:. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:. Крок 1. Підготувати необхідні продукти: молоко, готову сум...