Український кухар і блогер Олександр Огороднік в Instagram поділився роликом, у якому показав, як смачно приготувати куряче філе, передають Патріоти України.
Огороднік порекомендував перед початком приготування просушити філе рушником. Солі й перцю він не додавав, оскільки попередньо маринував м'ясо.
Перед запіканням він підсмажив курячу грудку на розігрітій пательні, попередньо додавши столову ложку олії. Смажити потрібно по дві хвилини з кожного боку. Потім зняти філе, додати трохи вершкового масла. Покласти у розігріту духовку на шість-сім хвилин.
Температура готового філе має становити 72 °С. Якщо немає кухонного термометра, готовність можна перевірити за кольором м'яса всередині, зробивши невеликий розріз. Воно має бути білим.
Лайфхак
Огороднік зазначив, що філе буде особливо соковитим, якщо дати йому трохи "відпочити". Для цього потрібно загорнути філе у фольгу й залишити на три-п'ять хвилин.
"Смакота!" – сказав блогер, спробувавши готове м'ясо.
Експерт назвав одну з ключових помилок власників собак під час прогулянок, передають Патріоти України. За словами відомого кінолога Денні Уеллса, багато хто стає "одержимим" ідеєю тривалих прогулянок для своїх собак-компаньйонів. Однак занадто багато в...
Традиційно святкування Великодня в Україні проходило особливо урочисто. Це означало, що для походу в церкву і не тільки готували спеціальний одяг, передають Патріоти України. Зараз вимоги до святкового вбрання стали дещо менш строгими. Проте це не озна...