Секрет досвідчених господинь! Зробіть це з курячим філе відразу після запікання - і воно буде дуже соковитим

Український кухар і блогер Олександр Огороднік в Instagram поділився роликом, у якому показав, як смачно приготувати куряче філе, передають Патріоти України.

Огороднік порекомендував перед початком приготування просушити філе рушником. Солі й перцю він не додавав, оскільки попередньо маринував м'ясо.

Перед запіканням він підсмажив курячу грудку на розігрітій пательні, попередньо додавши столову ложку олії. Смажити потрібно по дві хвилини з кожного боку. Потім зняти філе, додати трохи вершкового масла. Покласти у розігріту духовку на шість-сім хвилин.

Температура готового філе має становити 72 °С. Якщо немає кухонного термометра, готовність можна перевірити за кольором м'яса всередині, зробивши невеликий розріз. Воно має бути білим.

Лайфхак

Огороднік зазначив, що філе буде особливо соковитим, якщо дати йому трохи "відпочити". Для цього потрібно загорнути філе у фольгу й залишити на три-п'ять хвилин.

"Смакота!" – сказав блогер, спробувавши готове м'ясо.

Дачникам на замітку! Що ніколи не можна садити біля помідорів

четвер, 22 травень 2025, 5:40

Досвідчені дачники знають, як важливо дотримуватися правильного сусідства задля того, щоб городина дала урожай. Є овочі, які треба садити разом, а є такі рослини, сусідство яких є небезпечним, особливо це стосується помідорів, передають Патріоти Україн...

Який MacBook обрати в 2025 році: Air чи Pro?

середа, 21 травень 2025, 23:10

Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...