
Бульйон - не тільки смачна, а й корисна страва, яку фахівці радять їсти всім, особливо в осінній та зимовий період. Готують страву в класичному варіанті з курячого м'яса, а також з овочів та риби, навіть із яловичини. Але дуже часто бульйони можуть бути сірими, жирними і не смачними, але і цього можна легко уникнути, якщо знати кілька секретів, передають Патріоти України
Навіщо до бульйону додавати при варінні бананову шкірку
Кулінари стверджують, що саме бананова шкірка зробить м'ясо в бульйоні м'яким, соковитим та ароматним. Варто відзначити, що при додаванні бананової шкірки в бульйон страва готується набагато швидше. Бананову шкірку можна додавати також в м'ясо при запіканні. Так воно буде ніжнішим, соковитішим і зі скоринкою.
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх...