Секрет досвідчних господинь. Навіщо до бульйону додавати бананову шкірку? Несподівана відповідь

Бульйон - не тільки смачна, а й корисна страва, яку фахівці радять їсти всім, особливо в осінній та зимовий період. Готують страву в класичному варіанті з курячого м'яса, а також з овочів та риби, навіть із яловичини. Але дуже часто бульйони можуть бути сірими, жирними і не смачними, але і цього можна легко уникнути, якщо знати кілька секретів, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz ділиться з вами корисними порадами, як приготувати смачний, прозорий бульйон і навіщо при варінні в страву додавати бананову шкірку.Для того, щоб бульйон був наваристим та прозорим, використовуйте для цього філе або курячу грудку без шкірки.
Але, якщо вам колір бульйону не важливий і ви хочете, щоб він був ситнішим, в такому випадку можете сміливо варити бульйон з крилець, стегон, спинок разом зі шкірою. Такий бульйон буде темнішим і калорійнішим.

Навіщо до бульйону додавати при варінні бананову шкірку

Кулінари стверджують, що саме бананова шкірка зробить м'ясо в бульйоні м'яким, соковитим та ароматним. Варто відзначити, що при додаванні бананової шкірки в бульйон страва готується набагато швидше. Бананову шкірку можна додавати також в м'ясо при запіканні. Так воно буде ніжнішим, соковитішим і зі скоринкою.

Не робіть помилок! ТОП-5 продуктів, які не варто вживати при печії

середа, 22 січень 2025, 23:10

Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...