Бульйон - не тільки смачна, а й корисна страва, яку фахівці радять їсти всім, особливо в осінній та зимовий період. Готують страву в класичному варіанті з курячого м'яса, а також з овочів та риби, навіть із яловичини. Але дуже часто бульйони можуть бути сірими, жирними і не смачними, але і цього можна легко уникнути, якщо знати кілька секретів, передають Патріоти України
Навіщо до бульйону додавати при варінні бананову шкірку
Кулінари стверджують, що саме бананова шкірка зробить м'ясо в бульйоні м'яким, соковитим та ароматним. Варто відзначити, що при додаванні бананової шкірки в бульйон страва готується набагато швидше. Бананову шкірку можна додавати також в м'ясо при запіканні. Так воно буде ніжнішим, соковитішим і зі скоринкою.
На продуктивність роботи смартфона впливає не лише правильна зарядка гаджета. Видання itechua.com дає кілька корисних порад, які дозволять довше користуватися телефоном після заряджання, передають Патріоти України. 1. Вимкнути GPSОдин з основних спожив...
Отже, результати цього тесту діляться на дві категорії. Приступимо… Як показано на малюнку, дві жінки сидять в кімнаті навпроти одна навпроти одної. Поруч з ними на підлозі грає маленький хлопчик, передають Патріоти України. Питання: «Як ви вважаєте, х...