Секрет досвідчних господинь. Навіщо до бульйону додавати бананову шкірку? Несподівана відповідь

Бульйон - не тільки смачна, а й корисна страва, яку фахівці радять їсти всім, особливо в осінній та зимовий період. Готують страву в класичному варіанті з курячого м'яса, а також з овочів та риби, навіть із яловичини. Але дуже часто бульйони можуть бути сірими, жирними і не смачними, але і цього можна легко уникнути, якщо знати кілька секретів, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz ділиться з вами корисними порадами, як приготувати смачний, прозорий бульйон і навіщо при варінні в страву додавати бананову шкірку.Для того, щоб бульйон був наваристим та прозорим, використовуйте для цього філе або курячу грудку без шкірки.
Але, якщо вам колір бульйону не важливий і ви хочете, щоб він був ситнішим, в такому випадку можете сміливо варити бульйон з крилець, стегон, спинок разом зі шкірою. Такий бульйон буде темнішим і калорійнішим.

Навіщо до бульйону додавати при варінні бананову шкірку

Кулінари стверджують, що саме бананова шкірка зробить м'ясо в бульйоні м'яким, соковитим та ароматним. Варто відзначити, що при додаванні бананової шкірки в бульйон страва готується набагато швидше. Бананову шкірку можна додавати також в м'ясо при запіканні. Так воно буде ніжнішим, соковитішим і зі скоринкою.

Вчені шоковані! Цей простий напій знижує холестерин і спалює жир

понеділок, 25 серпень 2025, 6:13

Дослідження та досвід кулінарів показують, що рисовий оцет - це не лише популярна добавка до страв азійської кухні, а й справжній оздоровчий продукт. Якщо додавати його у воду, він допомагає прискорити обмін речовин, очищає організм, сприяє схудненню т...

Все просто! Як продовжити життя батареї смартфона

понеділок, 25 серпень 2025, 5:40

Батарея смартфона швидко сідає через неправильні звички заряджання. Простими змінами можна значно подовжити її термін служби та уникнути швидкої деградації. Про це пише Tom’s Guide, передають Патріоти України. . Експерти пояснюють: головна причина швид...