Секрет довголіття японців: чотири прості звички, доступні кожному

Багато японців є довгожителями. Користувач соціальної мережі вирішив розкрити кілька секретів довголіття нації, пишуть ЗМІ, не розкриваючи джерела, передають Патріоти України.

  • Як зазначає автор публікації, заняття спортом не користуються великою популярністю серед японців. Однак їм вдається утримувати високий рівень довголіття за допомогою різноманітної їжі - практично кожна трапеза включає в себе м'ясо, фрукти і овочі.
  • Другим секретом довголіття користувач назвав повільне пережовування продуктів - це допомагає японцям не переїдати.
  • Третім ключем до довгого життя виявився спосіб приготування їжі - японці люблять відварювати продукти або готувати на пару, при цьому смажать їжу вони в рідкісних випадках.
  • Останнім секретом автор публікації назвав вживання риби і морепродуктів у великій кількості.
За матеріалами ЗМІ

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...