Секрет господинь! Для чого перед приготуванням котлет фарш ставити в холодильник

Котлети готують майже всі, але не всі ставлять фарш в холодильник. Якщо у вас виникає логічне питання, а для чого це робити, тоді читайте відповідь на це питання в статті.

Подробиці

Коли роблять фарш для котлет, вводять інгредієнти, може здатися, що він дещо вологий. Щоб її позбавитися, доводиться додавати сухі компоненти. Переважно це манна крупа та борошно.

Можна обійтися без цього, щоб не втрачати класичний смак котлет. Потрібно просто поставити на 15 хвилин фарш в холодильник. Ви побачите, що волога дійсно тепер відсутня. Такі котлети будуть набагато смачнішими та більш апетитними.

Це може здивувати! ТОП-5 речей, які ніколи не варто тримати у ванній кімнаті

четвер, 17 липень 2025, 13:05

Професійна прибиральниця поділилася своїм списком речей, які вона ніколи не мала б у своєму домі; вони можуть бути негігієнічними, складними для очищення або постійно виглядати брудними, передають Патріоти України. Експертка з Огайо, США, має власний б...

Цим продукти не місце на дверцятах холодильника - ось чому

четвер, 17 липень 2025, 12:05

Багато хто з нас інтуїтивно зберігає кетчупи, гірчицю, соєвий соус та інші приправи саме на дверцятах холодильника. Це здається логічним: зручно дістати, вони завжди під рукою. Але фахівці з безпеки продуктів харчування попереджають - це не найкраще мі...