Котлети готують майже всі, але не всі ставлять фарш в холодильник. Якщо у вас виникає логічне питання, а для чого це робити, тоді читайте відповідь на це питання в статті.
Коли роблять фарш для котлет, вводять інгредієнти, може здатися, що він дещо вологий. Щоб її позбавитися, доводиться додавати сухі компоненти. Переважно це манна крупа та борошно.
Можна обійтися без цього, щоб не втрачати класичний смак котлет. Потрібно просто поставити на 15 хвилин фарш в холодильник. Ви побачите, що волога дійсно тепер відсутня. Такі котлети будуть набагато смачнішими та більш апетитними.
Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...