
Котлети готують майже всі, але не всі ставлять фарш в холодильник. Якщо у вас виникає логічне питання, а для чого це робити, тоді читайте відповідь на це питання в статті.
Коли роблять фарш для котлет, вводять інгредієнти, може здатися, що він дещо вологий. Щоб її позбавитися, доводиться додавати сухі компоненти. Переважно це манна крупа та борошно.
Можна обійтися без цього, щоб не втрачати класичний смак котлет. Потрібно просто поставити на 15 хвилин фарш в холодильник. Ви побачите, що волога дійсно тепер відсутня. Такі котлети будуть набагато смачнішими та більш апетитними.
Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....
Християни східного обряду 17 грудня за новим стилем вшановує пам'ять старозавітного пророка Даниїла і трьох отроків Ананія, Азарія і Мисаїла. За старим стилем 17 грудня церква вшановувала пам'ять священномучениці Варвари Іліопольської. Наші предки в це...