
Котлети готують майже всі, але не всі ставлять фарш в холодильник. Якщо у вас виникає логічне питання, а для чого це робити, тоді читайте відповідь на це питання в статті.
Коли роблять фарш для котлет, вводять інгредієнти, може здатися, що він дещо вологий. Щоб її позбавитися, доводиться додавати сухі компоненти. Переважно це манна крупа та борошно.
Можна обійтися без цього, щоб не втрачати класичний смак котлет. Потрібно просто поставити на 15 хвилин фарш в холодильник. Ви побачите, що волога дійсно тепер відсутня. Такі котлети будуть набагато смачнішими та більш апетитними.
Тромби - це небезпека, яка може спіткати будь-кого, незалежно від віку чи способу життя. Згустки крові здатні утворюватися на будь-якій ділянці майже 96 тисяч кілометрів кровоносних судин людського організму, передають Патріоти України. Прояви хвороби...
Християни східного обряду 25 грудня за новим стилем відзначає одне з двох найважливіших і найсвітліших церковних свят - Різдво Христове. 25 грудня віруючі відзначають народження Ісуса Христа в печері біля міста Віфлеєму. Згідно з Біблією, в день народж...