Секрет господинь! Додайте ці два продукти - і котлети стануть ще смачнішими

Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.

Подробиці

У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.

На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.

Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.

Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.

За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.

Джерело: ПростоВей

Забудете про депресію! ТОП-6 продуктів, які піднімуть настрій на цілий день

понеділок, 22 липень 2024, 19:13

Всім відомо, що від того, що ми їмо залежить обсяг талії, стан нашої шкіри, а також настрій, передають Патріоти України. Якщо на вас напала туга та смуток, значить, ви неправильно харчуєтесь. Так звані «щасливі продукти» можуть підняти настрій цілий де...

Можна накликати біду! Яких речей не варто позичати чи давати іншим

понеділок, 22 липень 2024, 18:50

Наші пращури вірили, що деякі предмети несуть в собі енергетику господарів, якщо їх позичити комусь, то можна віддати своє щастя, передають Патріоти України. Здавалося б, що такого, якщо ви позичите комусь грошей до зарплати чи дасте сусідці хліба, бо ...