Котлети - страва досить звична. Однак смак можна зробити цікавішим завдяки двом додатковим компонентам. Йдеться про томатну пасту та мариновані огірки, передають Патріоти України.
У результаті цієї дії частування вийде не тільки смачним та ароматним, але й дуже соковитим. Але для отримання такого ефекту важливо не переборщити із пропорціями.
На 500 г фаршу треба взяти близько 100 г цибулі, яйце, 2 шматочки білого хліба, 5-6 маринованих огірків, ложку томатної пасти та спеції. Також треба підготувати борошно для паніровки.
Овочі слід попередньо подрібнити, а хліб замочити у воді, а потім віджати. Потім усі необхідні компоненти потрібно змішати.
Як тільки котлети будуть сформовані, то слід обваляти їх у борошні. Відразу після цього їх потрібно смажити на попередньо розігрітій сковороді з олією.
За бажання котлети можна запекти в духовці за 150 градусів.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...