Секрет господинь! Як позбавити печінку гіркоти і зробити смачнішою

Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою, передають Патріоти України.

Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним.

Які хитрощі потрібно знати

Не забувайте про молоко

Деякі господині намагаються заощадити, тому не хочуть “переводити продукт” на печінку. Але це велика кулінарна помилка. Печінка, вимочена в молоці, однозначно не гірчатиме. Більше того, вона завжди виходить ніжнішою, соковитою та смачною.

Сіль

Є й бюджетніший варіант позбавлення від гіркого присмаку. Для цього потрібно в мисці з водою розвести сіль і відправити до неї печінку. Від гіркоти не залишиться сліду.

Сода

Найпростіший і найшвидший спосіб – це використання соди. Для цього необхідно розрізати субпродукт на порційні шматки, присипати кулінарним порошком. Через півгодини потрібно змити соду, підсушити печінку та приступити до смаження.

Для свинячої печінки

Цей продукт можна легко зробити набагато смачнішим. Досить просто “озброїтися” кулінарним молоточком та акуратно відбити печінку.

Страва буде танути в роті.Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою. Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним.

Які хитрощі потрібно знати

Не забувайте про молоко

Деякі господині намагаються заощадити, тому не хочуть “переводити продукт” на печінку. Але це велика кулінарна помилка. Печінка, вимочена в молоці, однозначно не гірчатиме. Більше того, вона завжди виходить ніжнішою, соковитою та смачною.

Сіль

Є й бюджетніший варіант позбавлення від гіркого присмаку. Для цього потрібно в мисці з водою розвести сіль і відправити до неї печінку. Від гіркоти не залишиться сліду.

Сода

Найпростіший і найшвидший спосіб – це використання соди. Для цього необхідно розрізати субпродукт на порційні шматки, присипати кулінарним порошком. Через півгодини потрібно змити соду, підсушити печінку та приступити до смаження.

Для свинячої печінки

Цей продукт можна легко зробити набагато смачнішим. Досить просто “озброїтися” кулінарним молоточком та акуратно відбити печінку. Страва буде танути в роті.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...