Секрет господинь! Як правильно готувати деруни, щоб були хрумкі і не вбирали олію

Деруни багато хто готує щотижня, проте не всі знають, що для того, аби вони не вбирали олію і при цьому були хрумкими, треба знати секрет приготування.

Подробиці

Кулінари з досвідом точно не назвуть це секретом. Треба обов’язково брати стару картоплю (молода не підійде, бо в ній мало крохмалю).

Після того, як натерли картоплю, відразу її посоліть та додайте цибулину. Сік бажано з цибулі не лити, бо може дати неприємну, різку гіркоту.

Замість борошна додайте ложку-дві крохмалю. І ніяких яєць. Вони роблять страву більш сухою.

Для того, щоб деруни рівномірно просмажилися, першу сторону варто смажити під кришкою. Натомість другу вже не накривати.

Помилка може коштувати здоров'я! Які правила вживання ліків категорично не можна порушувати

понеділок, 24 лютий 2025, 5:40

Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...