Секрет господинь! Як правильно готувати деруни, щоб були хрумкі і не вбирали олію

Деруни багато хто готує щотижня, проте не всі знають, що для того, аби вони не вбирали олію і при цьому були хрумкими, треба знати секрет приготування.

Подробиці

Кулінари з досвідом точно не назвуть це секретом. Треба обов’язково брати стару картоплю (молода не підійде, бо в ній мало крохмалю).

Після того, як натерли картоплю, відразу її посоліть та додайте цибулину. Сік бажано з цибулі не лити, бо може дати неприємну, різку гіркоту.

Замість борошна додайте ложку-дві крохмалю. І ніяких яєць. Вони роблять страву більш сухою.

Для того, щоб деруни рівномірно просмажилися, першу сторону варто смажити під кришкою. Натомість другу вже не накривати.

Психологічний тест: Яку каву ви оберете? Дізнайтеся свою особистість!

четвер, 20 листопад 2025, 5:40

Маєте хвилинку для перерви та розваги? Погляньте на шість кав у красивих чашках і протягом 3 секунд оберіть ту, яку б хотіли випити. Ваш вибір розповість про вас більше, ніж здається, передають Патріоти України. Цей тест — гра, а не психологічний діагноз.

Народні прикмети на 20 листопада: Що українці спрадавна уникали на Проклов день, аби не втратити удачу, і що робили, аби захистити домівку від недуг та неприємностей

середа, 19 листопад 2025, 23:40

Православне свято 20 листопада за новим календарем (3 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокла, архієпископа Константинопольського (в народі - Проклов день.- ПУ), і преподобного Григорія Декаполіта. Також сьогодні - Передсвято Введення в храм ...