Деруни багато хто готує щотижня, проте не всі знають, що для того, аби вони не вбирали олію і при цьому були хрумкими, треба знати секрет приготування.
Кулінари з досвідом точно не назвуть це секретом. Треба обов’язково брати стару картоплю (молода не підійде, бо в ній мало крохмалю).
Після того, як натерли картоплю, відразу її посоліть та додайте цибулину. Сік бажано з цибулі не лити, бо може дати неприємну, різку гіркоту.
Замість борошна додайте ложку-дві крохмалю. І ніяких яєць. Вони роблять страву більш сухою.
Для того, щоб деруни рівномірно просмажилися, першу сторону варто смажити під кришкою. Натомість другу вже не накривати.
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...