Мало просто так взяти і всипати пельмені в киплячу воду, щоб страва вийшла смачною і ситною, передають Патріоти України.
Прийнято під час готування додавати лавровий лист, сіль та інші улюблені спеції, щоб смак та аромат були більш насиченими. Однак, цього мало. Досвідчені господарі добре знають секрет смачних пельменів.
Як зазначають кулінари, дуже важливо у певний момент підлити в каструлю кухоль холодної води.
Навіщо і коли потрібно вливати склянку води під час приготування пельменів?
Така проста процедура зробить м’ясне блюдо запашнішим, а тісто м’яким.
Варити доведеться пельмені трохи довше, але в результаті вийде страва набагато смачніша.
Влити склянку води потрібно тоді, коли пельмені спливуть.
Важливо дотримуватися пропорцій. Варто пам’ятати, що продукт має вільно плавати у воді.
Потрібна кількість становить 500 г пельменів на півтора літра води. Якщо хочеться зробити бульйон більш насиченим, води варто брати менше.
Швидкий приріст кількості мікропозик серед українців свідчить про поглиблення кризи платоспроможності населення та ускладнення доступу до банківського кредитування. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловила фінтехекспертка та співзасновниця пе...
Високий артеріальний тиск – одна з найпоширеніших загроз для здоров’я у сучасному світі. Часто люди навіть не підозрюють про проблему, доки не виникають ускладнення, передають Патріоти України. Однак зміни у раціоні можуть стати простим і доступним спо...