Мало просто так взяти і всипати пельмені в киплячу воду, щоб страва вийшла смачною і ситною, передають Патріоти України.
Прийнято під час готування додавати лавровий лист, сіль та інші улюблені спеції, щоб смак та аромат були більш насиченими. Однак, цього мало. Досвідчені господарі добре знають секрет смачних пельменів.
Як зазначають кулінари, дуже важливо у певний момент підлити в каструлю кухоль холодної води.
Навіщо і коли потрібно вливати склянку води під час приготування пельменів?
Така проста процедура зробить м’ясне блюдо запашнішим, а тісто м’яким.
Варити доведеться пельмені трохи довше, але в результаті вийде страва набагато смачніша.
Влити склянку води потрібно тоді, коли пельмені спливуть.
Важливо дотримуватися пропорцій. Варто пам’ятати, що продукт має вільно плавати у воді.
Потрібна кількість становить 500 г пельменів на півтора літра води. Якщо хочеться зробити бульйон більш насиченим, води варто брати менше.
Відомий педіатр доктор Джозеф Салхаб попереджає: рак кишечника може підкрадатися безсимптомно, але прості зміни в раціоні допоможуть знизити ризики. У відео, яке набрало понад 1,4 мільйона переглядів в Instagram, він поділився порадами, як за допомогою...
Рівень цукру в крові може сильно коливатися. Проте існує певна поживна речовина, яка здатна стабілізувати ці коливання. Це, можливо, вас здивує, але йдеться про клітковину. Саме вона відіграє ключову роль у регулюванні рівня глюкози в крові, передають ...