Секрет господинь! Як смажити капусту, щоб вона не стала “сухою” та несмачною

Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.

Поширена помилка

Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований.

Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.

Що потрібно зробити з капустою

Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом.

Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак.

У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.

Все просто! Як ефективно прочистити злив - цей інгредієнт працює краще за соду та оцет

середа, 24 грудень 2025, 18:48

Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...

Водіям на замітку! Як знизити витрати бензину взимку

середа, 24 грудень 2025, 18:30

Зимова експлуатація автомобіля завжди б’є по кишені. Фізика робить своє: загусле мастило, холодний двигун та підвищений опір повітря вимагають більше енергії. Видання UaMotors та міжнародні профільні експерти поділилися методами, які допоможуть зберегт...