
Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.
Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований.
Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.
Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом.
Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак.
У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.
Погляньте на шість зображень дерев і інтуїтивно виберіть одне. Не розмірковуйте - довіртеся першому враженню. Ваш вибір покаже приховану рису вашої особистості, передають Патріоти України. Ви тверезо дивитеся на світ, знаєте, чого хочете, і впевнено ру...
Візуальні тести, де потрібно обрати зображення або інтуїтивно відреагувати на картинку, дозволяють швидко й ненав’язливо торкнутися теми самопізнання. Хоч вони й не можуть замінити професійну психодіагностику, проте допомагають задуматися над своїми си...