
Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.
Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований.
Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.
Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом.
Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак.
У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.
Православне свято 7 листопада за новим календарем (20 листопада за старим) - день пам'яті святого мученика Феодота Анкірського, (Феодота, корчемника). У народному календарі - Федотів день. За юліанським календарем - день пам'яті мучеників Маркіяна і Ма...
Слабке опалення у зимовий період є головною причиною появи у наших оселях плісняви. Коли батареї недостатньо гарячі, вони не справляються з осушенням повітря і спори грибів починають інтенсивно розмножуватись. Зарадити проблемі може допомогти провітрюв...