
Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.
Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований.
Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.
Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом.
Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак.
У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.
Стрес став щоденною реальністю для мільйонів людей і дедалі сильніше впливає на здоров’я, рівень енергії та загальне самопочуття. Коли напруження триває довго, в організмі різко підвищується рівень кортизолу - гормону стресу. Це може призводити до проб...
Новий аналіз генетичних даних показав: люди з варіацією групи крові А мають дещо вищу ймовірність пережити інсульт до 60 років. Йдеться про масштабне дослідження, опубліковане у 2022 році, яке охопило десятки тисяч пацієнтів із різних країн, передають ...