Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.
Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований.
Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.
Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом.
Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак.
У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.
Щоб молота кава зберігала свій насичений смак і аромат протягом декількох місяців, важливо не лише герметично закривати банку, а й додати один особливий інгредієнт - темний шоколад, передають Патріоти України. Як це працює:. Темний шоколад не лише збер...
З першими осінніми холодами одвічне питання знову ділить водіїв на два табори: чи потрібно прогрівати двигун? Поки одні хвилинами стоять на місці, «щоб не нашкодити», інші одразу рушають. Як виявилось, в тій чи іншій мірі шкодять обидва підходи, а істи...