Секрет господинь! Які спеції допоможуть зробити тушковану капусту смачнішою та кориснішою

З давніх-давен прянощі використовуються людьми в кулінарних і лікувальних цілях, передають Патріоти України.

За допомогою всього однієї щіпки грамотно підібраних спецій можна суттєво змінити будь-яку страву.

Подробиці

Багато господинь готують тушковану капусту за звичним простим рецептом, до складу інгредієнтів якого входять тільки сіль і томатна паста.

Однак за допомогою приправ страву можна зробити кориснішою та смачнішою.

Які приправи можна додавати в тушковану капусту:

1.Ідеальним варіантом стане дрібно нарізаний часник. Він надає апетитного аромату і будить апетит. Однак сушений варіант для тушкованої капусти не підійде.

Часник додають у рецепт за кілька хвилин до готовності.

2.Будь-які види перцю вважаються універсальними приправами, тому їх можна додавати в тушковану капусту за 5 хвилин до закінчення.

Як правило, перець використовується для того, щоб підкреслити основний смак страви.

3.За допомогою куркуми тушкована капуста стане набагато кориснішою, адже ця спеція допомагає продовжити молодість та захистити від розвитку онкологічних захворювань.

Також за допомогою куркуми капуста набуває приємного жовтуватого відтінку.

4.Якщо ви хочете надати страві пікантності, варто додати невелику кількість меленого імбиру.

5.За допомогою паприки страва стає більш апетитною. А колір тушкованої капусти стане більш насиченим.

6.Деякі господині додають у капусту невелику кількість розмарину. Додавати його краще у сушеному вигляді. Попередньо його варто подрібнити у ступці.

7.Кмин теж нерідко використовується у приготуванні страви. Однак йому потрібно не менше чверті години, щоб повністю розкрити свої смакові якості.

8.Лавровий лист є однією з найулюбленіших прянощів для приготування перших і других страв. Однак його важливо видаляти після вимкнення плити.

Але є простіший спосіб надання страві приголомшливого аромату та смаку. Лавровий лист потрібно трохи поварити у воді. Рідина потім вводиться до решти інгредієнтів.

А ви це знали? Коли курячі яйця корисні, а коли небезпечні і від них краще відмовитися

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:10

Яйця дуже поширений продукт харчування. Найчастіше ми споживаємо курячі. Вони є досить бюджетним продуктом, але багатим на різноманітні речовини. Які яйця найкорисніші, передають Патріоти України. Найкориснішими дієтологи називають варені яйця. Вони й ...

Дипломований лікар назвав чудо-рослину, яка не лише підвищує імунітет пацієнтам, але і врятувати від раку

понеділок, 14 жовтень 2024, 21:01

Лікар назвав поширену на території України рослину, яка допомагає ефективніше боротися з інфекціями, зміцнює імунну систему і може знизити ризик розвитку раку, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку дієтолога Олега Швеця. Ехінацея...