Невже можуть бути труднощі у варінні макаронних виробів? Виявляється, що так, бо господині можуть сперечатися навіть щодо того, коли солити краще: перед варінням, під час чи вже готову страву, передають Патріоти України.
Макарони краще варити у підсоленій воді. По-перше, це позитивно вплине на смак готової страви. По-друге, солона вода допоможе втримати форму виробів.
Для того, щоб не злипалися макарони під час варіння достатньо лише додати 1-2 ч.л. олії. Це кращий спосіб, ніж промивання після варіння, коли втрачається смак.
Якщо ви думаєте, що макарони можна не солити, а лише полити соусом, то запевняємо, що смак прісних макаронних виробів досить ніякий. Краще не псувати продукти.
Досягнення величного віку 100 років може здатися досить складним завданням. Але, за словами одного експерта, це може стати більш імовірним із певними змінами способу життя, передають Патріоти України. 64-річний Ден Бюттнер багато років вивчав громади у...
Таблетки для посудомийної машини чудово підходять не лише для чищення брудного посуду, але й для інших цілей у домі. OBOZ.UA розповість про 10 можливих способів вигористання їх у господарстві. Але пам’ятайте, що перед тим, як скористатися цими лайфхака...