Секрет господинь! Коли треба солити макарони, щоб тримали форму

Невже можуть бути труднощі у варінні макаронних виробів? Виявляється, що так, бо господині можуть сперечатися навіть щодо того, коли солити краще: перед варінням, під час чи вже готову страву, передають Патріоти України.

Подробиці

Макарони краще варити у підсоленій воді. По-перше, це позитивно вплине на смак готової страви. По-друге, солона вода допоможе втримати форму виробів.

Для того, щоб не злипалися макарони під час варіння достатньо лише додати 1-2 ч.л. олії. Це кращий спосіб, ніж промивання після варіння, коли втрачається смак.

Якщо ви думаєте, що макарони можна не солити, а лише полити соусом, то запевняємо, що смак прісних макаронних виробів досить ніякий. Краще не псувати продукти.

Буде все просто! Як очистити сковороду будь-якого типу від нагару та жиру

неділя, 21 грудень 2025, 18:14

У деяких випадках нагар та застарілий жир дуже полюбляють делікатні поверхні сковорідок, передають Патріоти України. Як відмити сковороду від жиру — універсальні способи. Не поспішайте брати до рук засоби побутової хімії. Деякі засоби лінійки «антижир»...

Ці вуглеводи допомагають жінкам старіти повільніше – дослідження вражає

неділя, 21 грудень 2025, 17:45

Вуглеводи часто критикують, але нове дослідження понад 47 000 жінок доводить: не всі вони однакові. Складні, високоякісні вуглеводи можуть сприяти здоровому старінню та підтримувати організм у формі, передають Патріоти України. Навіть невелике збільшен...