Невже можуть бути труднощі у варінні макаронних виробів? Виявляється, що так, бо господині можуть сперечатися навіть щодо того, коли солити краще: перед варінням, під час чи вже готову страву, передають Патріоти України.
Макарони краще варити у підсоленій воді. По-перше, це позитивно вплине на смак готової страви. По-друге, солона вода допоможе втримати форму виробів.
Для того, щоб не злипалися макарони під час варіння достатньо лише додати 1-2 ч.л. олії. Це кращий спосіб, ніж промивання після варіння, коли втрачається смак.
Якщо ви думаєте, що макарони можна не солити, а лише полити соусом, то запевняємо, що смак прісних макаронних виробів досить ніякий. Краще не псувати продукти.
Ароматний напій допомагає активувати роботу мозку, швидко схуднути і бореться з депресією, передають Патріоти України. Жоден ранок не починається без кави, бо нам хочеться швидше прокинутися та збадьоритися. А ще кава може захистити наш організм від ба...
Ці квіти - ідеальний вибір, щоб природно та безпечно освіжити ваш дім, передають Патріоти України. Завдяки цим квітам ви значно менше користуватиметеся кондиціонером, зменшите рахунки за електроенергію і дихатимете чистим повітрям.