Секрет господинь! Коли треба солити макарони, щоб тримали форму

Невже можуть бути труднощі у варінні макаронних виробів? Виявляється, що так, бо господині можуть сперечатися навіть щодо того, коли солити краще: перед варінням, під час чи вже готову страву, передають Патріоти України.

Подробиці

Макарони краще варити у підсоленій воді. По-перше, це позитивно вплине на смак готової страви. По-друге, солона вода допоможе втримати форму виробів.

Для того, щоб не злипалися макарони під час варіння достатньо лише додати 1-2 ч.л. олії. Це кращий спосіб, ніж промивання після варіння, коли втрачається смак.

Якщо ви думаєте, що макарони можна не солити, а лише полити соусом, то запевняємо, що смак прісних макаронних виробів досить ніякий. Краще не псувати продукти.

Це може здивувати! ТОП-11 продуктів, які можуть шкодити вашій шкірі

четвер, 6 березень 2025, 16:56

Здоров'я шкіри значною мірою залежить не тільки від зовнішнього догляду, але й від того, що ми їмо. Деякі продукти можуть мати серйозний вплив на вигляд шкіри, спричиняючи запалення, прищі або прискорене старіння, передають Патріоти України. Дерматолог...

Дачникам на замітку! Що посадити після капусти і що не варто

четвер, 6 березень 2025, 16:30

Городництво – це не лише вміння вирощувати смачні та корисні овочі, а й мистецтво правильного планування. Щоб отримати здоровий і рясний урожай, важливо враховувати принципи сівозміни, передають Патріоти України. Капуста – культура, що виснажує ґрунт і...