Секрет господинь: Що буде, якщо до котлетного фаршу додати баклажани

Хоч би що не говорили, але овочі в котлетний фарш додають не лише для того, щоб їх вийшло більше при тій же кількості м’яса. Насправді саме за рахунок картоплі, цибулі, кабачків та інших овочів котлети стають соковитішими та смачнішими. Розкажемо, як додати баклажан, передають Патріоти України.

Кулінарія – це поле для фантазії і поки є з чим експериментувати, не варто себе обмежувати. З баклажанів готують ікру, рулети, додають у різні соління, готують рагу. Але й котлети з ними виходять не менш цікаві.

Скільки овочів

Тут немає строгих правил, але й старатися теж не слід. Зберігши баланс між овочами та м’ясом, можна підсмажити цілком непогані котлети.

Як готувати

Попередньо потрібно баклажани очистити, нарізати, посипати сіллю (щоб вийшла зайва волога). Дати постояти хвилин 15, злити рідину.

Потім овоч обсмажують злегка на олії і тільки після цього в готовому вигляді змішують з фаршем. До речі, за рахунок баклажанів або будь-яких інших овочів так можна зробити кориснішими котлети з жирного м’яса, наприклад, з баранини або свинини.

Просто і дієво: Що робити, щоб до сковороди нічого не прилипало під час готування страв

неділя, 22 грудень 2024, 12:07

Під час приготування можна зіткнутися з такою проблемою, як прилипання продуктів до сковорідки. Виправити ситуацію простіше, але спочатку потрібно розібратися в причинах, щоб знати, що робити, передають Патріоти України. Трапляється, що під час смаженн...

Господиням на замітку: Як швидко розм’якшити затверділий сир

неділя, 22 грудень 2024, 11:07

При тривалому зберіганні будь-який твердий сир почне покриватися кіркою, яку потрібно зрізати. Якщо ж неправильно зберігати продукт (наприклад, без плівки), він затвердіє і пожовтіє значно раніше, передають Патріоти України. Втім, перетворення на «камі...