Секрет господинь! Що додати до дерунів, щоб вони стали апетитнішими

Класичні деруни смачні та дуже привабливо виглядають на тарілці. Якщо у вас є бажання посмакувати чимось новим, тоді додайте до рецепта два нових продукти. З ними буде ще смачніше.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля — 200 г;
  • шинка — 50 г;
  • сир — 500 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль, олія.

Як приготувати

Натріть картоплю. Вона пустить сік. Потрібно від нього позбутися. Якщо залишити картопляний сік, ви не зможете посмажити деруни.

Натріть сир. Шинку можна також натерти або наріжте дрібними кубиками. Додайте до загальної маси. Також яйце та трохи солі, перцю. Вимішайте.

Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки. З шинкою та сиром деруни набувають нового значення. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.