
Класичні деруни смачні та дуже привабливо виглядають на тарілці. Якщо у вас є бажання посмакувати чимось новим, тоді додайте до рецепта два нових продукти. З ними буде ще смачніше.
Для приготування потрібні такі продукти:
Натріть картоплю. Вона пустить сік. Потрібно від нього позбутися. Якщо залишити картопляний сік, ви не зможете посмажити деруни.
Натріть сир. Шинку можна також натерти або наріжте дрібними кубиками. Додайте до загальної маси. Також яйце та трохи солі, перцю. Вимішайте.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки. З шинкою та сиром деруни набувають нового значення. Смачного!
Нове масштабне дослідження, проведене вченими із Сичуанського університету (Китай), виявило, що швидкість втрати зубів у літньому віці може бути пов’язана з ризиком передчасної смерті. Робота підкреслює важливість гігієни ротової порожнини та вказує, щ...
Wi-Fi може раптово зникнути навіть у найвідповідальніший момент - коли ви працюєте, дивитеся фільм або проходите онлайн-урок. Причин може бути безліч - від банального перевантаження роутера до проблем у провайдера. Ось покрокова інструкція, що робити, ...