
Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.
Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.
Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.
Кохання буває різним - пристрасним, спокійним, романтичним або розсудливим. Але те, як ми любимо, часто залежить від наших глибинних рис і страхів. Простий тест із зображенням допоможе вам зрозуміти, як ви поводитеся у стосунках і що насправді шукаєте ...
Печінка - один із найважливіших органів, який щодня виконує сотні функцій: очищає кров, бере участь у травленні та регулює обмін речовин. Проте її захворювання часто розвиваються непомітно. Лікарі наголошують: якщо звернути увагу на перші сигнали, можн...