Секрет господинь! Що додати в гречану кашу під час варіння, щоб гарнір був удвічі смачнішим

Якщо ви хочете, щоб гречка стала неймовірно смачним гарніром, то додайте до неї деякі інгредієнти. Ця крупа може стати удвічі смачнішою, якщо під час варіння додати овочі, навіть не треба смажити додатково, передають Патріоти України.

Подробиці

Спробуйте приготувати гречку на сковорідці. Просто на сухе дно відправте промиту крупу, порізану кубиками моркву, цибулю та солодкий перець. Відразу посоліть та поперчіть.

Залийте окропом так, як варите зазвичай гречку. Готуйте до м’якості моркви, вона найдовше вариться, проте за 30 хвилин ваш гарнір буде точно готовим.

Якщо ви хочете кашу без овочів, то під час варіння посоліть та додайте дрібку соди. Вона зробить кашу об’ємною, м’якою та ще й дасть ніжний рожевий відтінок.

Чому сирна запіканка осідає: Ось яких помилок припускаються господині

субота, 7 вересень 2024, 12:07

Запіканка з кислого сиру – це смачна та корисна страва, яка багатьом знайома ще з дитинства, передають Патріоти України. Буває, що під час самостійного приготування запіканка осідає. Це означає, що була порушена технологія. Насамперед варто пам’ятати, ...

Неймовірно смачно! Як приготувати на обід чи вечерю курку в вершково-грибному соусі

субота, 7 вересень 2024, 11:15

Простий та смачний варіант страви. Її можна приготувати як на обід, так і на вечерю. Курка, гриби та вершки — ідеальне поєднання смаків. З впевненістю можна сказати, що це класика кулінарного жанру, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні ком...