Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко витівка з домашніми пельменями зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в результаті розповзлося, передають Патріоти України.
Домогосподарки з досвідом стверджують, що замісити вдале тісто для пельменів можна, але якщо додати оцет.
Замішане з оцтом тісто завжди виходить м’яким та еластичним. Воно не прилипатиме до рук і відмінно розкотиться по столу.
Спочатку змішайте в одному посуді яйця, сіль, олію та оцет.
Рідину необхідно довести до одноманітного стану віночком.
Тепер влийте теплу воду і просійте борошно порціями.
Залежно від якості борошна може знадобитися більше або менше.
Вимісивши тісто, визначте його в поліетиленовий пакет або харчову плівку, а потім на 30-40 хвилин покладіть в холодильник.
Далі все знайоме. Тісто розкочуємо, робимо заготовки і приступаємо до найвідповідальнішої частини процесу – ліплення пельменів (або вареників).
Фахівці поділилися переліком ранніх сортів картоплі, які достигають за 45-55 днів після пророщування. Вже в червні ви зможете покуштувати смачне пюре, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Однак, варто зазначити, що ранні сорти картоплі не мо...
Дослідники вважають, що встановили зв'язок між віком, у якому жінки втратили цноту, і ризиком розвитку раку шийки матки. Про це пише Unilad, передають Патріоти України. Вважається, що майже всі випадки захворювання спричинені вірусом папіломи людини (В...