Виявляється, що один інгредієнт відповідає за такі якості пельменного тіста, як м’якість і еластичність. Нерідко витівка з домашніми пельменями зазнає краху саме через те, що з тістом у господині не склалося, а якщо точніше, то не склеїлося, а в результаті розповзлося, передають Патріоти України.
Домогосподарки з досвідом стверджують, що замісити вдале тісто для пельменів можна, але якщо додати оцет.
Замішане з оцтом тісто завжди виходить м’яким та еластичним. Воно не прилипатиме до рук і відмінно розкотиться по столу.
Спочатку змішайте в одному посуді яйця, сіль, олію та оцет.
Рідину необхідно довести до одноманітного стану віночком.
Тепер влийте теплу воду і просійте борошно порціями.
Залежно від якості борошна може знадобитися більше або менше.
Вимісивши тісто, визначте його в поліетиленовий пакет або харчову плівку, а потім на 30-40 хвилин покладіть в холодильник.
Далі все знайоме. Тісто розкочуємо, робимо заготовки і приступаємо до найвідповідальнішої частини процесу – ліплення пельменів (або вареників).
Є продукти, ціна яких суттєво перевищує показники цінних металів. Ікру "Алмаз" вважають найдорожчою їжею у світі, але не тільки це робить її унікальною, передають Патріоти України. . До теми Її використовують дуже обачно: яка спеція найдорожча у світі...
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...