Цей простий інгредієнт перетворить ваші млинці на справжній витвір кулінарного мистецтва, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Не кожній господині вдається приготувати млинці, щоб не рвалися, не були товстими і тугими. Однак, є кулінарний лайфгак, яким поділилися професійні кухарі, що допоможе вирішити всі проблеми одним махом. Розповідаємо, посилаючись на ресурс "Добрі новини", що додаи в тісто, щоб млинці були мереживними і тоненькими та мали вершковий смак.
Щоб приготувати тісто, змішайте 2 яйця, одну столову ложку цукру, 100 грамів сметани, пів чайної ложки солі, 2 столові ложки олії, 200 грамів борошна. Потім налийте у тісто 500 грамів сильногазованої води, додаючи її поступово, щоб тісто вийшло однорідної консистенції.
Тісто має бути рідким, щоб добре розтікалося по сковорідці. Тоді млинці будуть тоненькими, але не рватимуться, бо газована вода робить їх мереживними. Варто враховувати те, що мінералка повинна бути сильногазованою, вона насичуватиме тісто киснем, тоді млинці не рватимуться, однак будуть ніжними, а не тугими.
Щоб смак млинців був вершковим, змащуйте сковорідку не олією, а вершковим маслом. Також можна змащувати маслом кожен готовий млинець.Цей простий інгредієнт перетворить ваші млинці на справжній витвір кулінарного мистецтва.
Не кожній господині вдається приготувати млинці, щоб не рвалися, не були товстими і тугими. Однак, є кулінарний лайфгак, яким поділилися професійні кухарі, що допоможе вирішити всі проблеми одним махом. Розповідаємо, посилаючись на ресурс "Добрі новини", що додаи в тісто, щоб млинці були мереживними і тоненькими та мали вершковий смак.
Щоб приготувати тісто, змішайте 2 яйця, одну столову ложку цукру, 100 грамів сметани, пів чайної ложки солі, 2 столові ложки олії, 200 грамів борошна. Потім налийте у тісто 500 грамів сильногазованої води, додаючи її поступово, щоб тісто вийшло однорідної консистенції.
Тісто має бути рідким, щоб добре розтікалося по сковорідці. Тоді млинці будуть тоненькими, але не рватимуться, бо газована вода робить їх мереживними. Варто враховувати те, що мінералка повинна бути сильногазованою, вона насичуватиме тісто киснем, тоді млинці не рватимуться, однак будуть ніжними, а не тугими.
Щоб смак млинців був вершковим, змащуйте сковорідку не олією, а вершковим маслом. Також можна змащувати маслом кожен готовий млинець.
За давніми віруваннями, в народне свято 5 лютого не можна байдикувати і лінуватися. Українці присвячували цей день роботі в хліві та сараї. Приміщення оглядали, утеплювали та лагодили. Спорожнілі засіки вичищали. Свято 5 лютого в давні часи вважалося н...
Підготовка до НМТ з історії України – це важливий етап для кожного абітурієнта, який прагне здобути вищу освіту. Це важлива дисципліна, яка потрібна для вступу на багато різноманітних спеціальностей. Далеко не завжди можна підготуватись самостійно. Для...