
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти України.
Дотримуватися балансу вдається не завжди: картопля може вийти або недовареною, або перевареною. Але господиня забуде про цю проблему, якщо при варінні картоплі завжди використовуватиме додатковий інгредієнт.
Цей компонент обов’язково доведе страву до повної готовності і при цьому не дасть їй перетворитися на картопляну масу, що розварилася.
У ролі рятівного препарату виступає лимон. Частку цього цитрусового плоду потрібно кинути в каструлю в той момент, коли вода почне вирувати.
Кислий компонент уповільнює «обробку» картоплі окропом. У результаті пасльонове зберігає форму та цілісність. При цьому в страві не залишається «сиринки».
Що стосується смакових якостей гарніру, то лимон не здійснить ніякого негативного впливу: кислого присмаку не буде.
Християни східного обряду 3 грудня за новим календарем (16 грудня за старим) віздначають день пам'яті святого Іоана Мовчальника. За юліанським календарем - день пам'яті архієпископа Константинопольського Прокла, преподобного Григорія Декаполіта. *** ....
Новорічні свята вже близько, і саме час подумати про подарунки. Щоб не помилитися, варто обирати їх з урахуванням характеру та вподобань близьких людей. Ми зібрали поради астрологів: що подарувати кожному знаку зодіаку, щоб свято стало по-справжньому ч...