
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти України.
Дотримуватися балансу вдається не завжди: картопля може вийти або недовареною, або перевареною. Але господиня забуде про цю проблему, якщо при варінні картоплі завжди використовуватиме додатковий інгредієнт.
Цей компонент обов’язково доведе страву до повної готовності і при цьому не дасть їй перетворитися на картопляну масу, що розварилася.
У ролі рятівного препарату виступає лимон. Частку цього цитрусового плоду потрібно кинути в каструлю в той момент, коли вода почне вирувати.
Кислий компонент уповільнює «обробку» картоплі окропом. У результаті пасльонове зберігає форму та цілісність. При цьому в страві не залишається «сиринки».
Що стосується смакових якостей гарніру, то лимон не здійснить ніякого негативного впливу: кислого присмаку не буде.
Принцип, за яким літаки тримаються у повітрі, давно ні для кого не є ані секретом, ані дивом. Тим більше вражає, що білі сліди, які залишаються за крилатими машинами у небі, досі здаються людям загадковими і навіть стають основою для різних теорій змов...
Цей тест на особистість заснований на оптичних ілюзіях. Дослідження показують, що спосіб, яким ми сприймаємо такі зображення, може бути пов’язаний з домінантною півкулею мозку, передають Патріоти України. Людський мозок складається з двох півкуль, які ...