
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.
Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).
Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.
Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.
Багато зірок відверто зізнаються, що сплять по кілька годин на добу. Ріанна, наприклад, каже, що їй вистачає трьох-чотирьох годин, а акторка Сідні Свіні - лише двох. Водночас відомий шеф Джеймі Олівер визнає, що вже десять років має "найгірші стосунки ...
Оберіть птаха на зображенні, щоб дізнатися, як вас сприймають близькі та оточення. Ваш вибір розкриває ключові риси вашої особистості, які помічають інші, передають Патріоти України. Тест допомагає зрозуміти, як вас сприймає світ, і дає підказки, як зм...