Секрет господинь! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.

Подробиці

Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).

Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.

Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.

Є секрет! Що зробити, щоб в холодильнику завжди приємно пахло

п’ятниця, 7 листопад 2025, 10:45

Неприємний запах у холодильнику - поширена проблема, яка з часом з’являється навіть у нових приладах. Причиною часто стають залишки їжі з сильним ароматом або продукти, що зберігаються без кришки. Навіть після миття полиць запах може швидко повернутися...

Сметана якої жирності найкорисніша - пояснюють дієтологи

п’ятниця, 7 листопад 2025, 8:44

Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...