Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.
Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).
Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.
Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.
Експерти з електрики попереджають: підключення потужних приладів до подовжувачів може призвести до пожежі та серйозної небезпеки для дому, передають Патріоти України. Директор Elec Training Чаранджіт Манну виділяє чайники, тостери та електричні обігрів...
Яких тільки фільтрів для дому зараз не знайдеш у магазинах техніки. Коштує все це чималих грошей і часом є досить складним в обслуговуванні. Тоді як забезпечити чистоту повітря в оселі можна значно простіше – за допомогою кімнатних рослин, передають Па...