
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.
Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).
Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.
Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.
Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...
Світла затирка дуже швидко темніє та вбирає бруд, особливо у ванній і на кухні, де вологість вища, а на поверхнях накопичуються мікрочастинки жиру. Це робить приміщення менш охайним, навіть якщо все інше блищить після прибирання. Розповідаємо, як повер...