Секрет господинь! Що потрібно класти в бульйон, щоб він зберіг яскравий смак

При приготуванні бульйону деякі господині використовують приправи в пакетиках. Здається, такий інгредієнт позитивно вплине на смак страви, передають Патріоти України.

Проте нерідко відбувається зворотна ситуація: спеції «затіняють» основні аромати. В результаті смак м’яса, на основі якого приготовлена рідка страва, може взагалі не відчуватися.

Подробиці

Таким чином, у бульйон взагалі не варто додавати пакетованих приправ. Єдиний виняток – створення страви повністю на основі харчового концентрату. Але все ж таки краще приготувати натуральний бульйон, не додаючи жодних спецій.

Однак будь-якій господині хочеться покращити смак страви. Такого результату можна досягти, якщо використати натуральні додаткові компоненти.

Що додати до рідини

Обмежитися можна лише подрібненими овочами. Насамперед мова йде про нарізані цибулю і моркву.

Ці компоненти зроблять бульйон смачнішим, не відправляючи м’ясний аромат на другий план.

Застосовувати можна і натуральні спеції, які також представлені у вигляді подрібнених овочів. Наприклад, сухий часник. Щоправда, порошок бажано не купувати, а приготувати самостійно.

Джерело: ПростоВей

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...