Секрет господинь! Що робити, щоб випічка в силіконових формах не пригорала

Якщо раніше в кулінарії були популярні металеві форми для випічки, останні роки їх витіснили більш зручні та сучасні - силіконові, передають Патріоти України.

Але може трапитись так, що і в силіконовій формі ваша випічка пригорить.

Подробиці

Яка причина того, що випічка в силіконовій формі пригорає?

Однією з причин може бути те, що ви придбали неякісну форму. Не ведіться на покупку дешевих форм на полицях супермаркетів. Варто обирати форми якісні, від перевірених виробників.

Ще однією з причин пригорання випічки в силіконових формах може бути те, що реальна температура вашої духової шафи зовсім не така, яку ви виставили. Щоб запобігти пригоранню, поставте деко вище. Або поставте внизу в духову шафу мисочку з водою.

Може статись так, що випічка пригоріла і в якісній формі. Тут причиною невдачі може бути те, що ви занадто довго випікали ваш кекс чи пиріг. Слідкуйте за часом, та вимикайте духовку вчасно.

Також варто не забувати змащувати силіконову форму перед тим, як викладати в неї тісто, щоб випічка не пригоріла.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

вівторок, 27 серпень 2024, 8:13

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України. Для приготування треба взя...

Є секрет! Як зберігати відкриту томатну пасту до 6 місяців

вівторок, 27 серпень 2024, 7:12

Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України. Порада 1. Після того, як використали частинку томат...