Секрет господинь! Що зробити, щоб начинка для пиріжків не розпадалася

Пиріжки - це страва, яку готують у різні пори року. А от начинки дещо відрізняються. Весною, наприклад, частіше печуть пиріжки з зеленню, додаючи її до кисломолочного сиру або яєць. А то й змішуючи усе разом. Інколи буває, що начинка не тримається купи, і це створює незручності при формуванні пиріжків.

Подробиці

Частіше за все начинка розпадається, коли в її складі сухі є інгредієнти: кріп, зелена цибуля, варене яйце. Трохи краще, якщо додають кисломолочний сир, але і він має бути добре віджатий, навіть сухуватий.

Щоб начинку було легко брати ложкою і вона не розпадалася, слід додати 1-2 сирих яйця. Ситуація відразу зміниться: такі пиріжки легко начиняти, а коли посмажаться, то начинка буде більш смачною і соковитою!

Їжте щодня: ТОП-5 найпотужніших антиоксидантів для здоров’я та молодості

субота, 12 липень 2025, 18:05

Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...