Акція в магазині може стати чудовою нагодою, щоб поповнити свої запаси продуктів. І якщо у випадку з крупами, кондитерськими виробами та навіть з молочними продуктами, які можна відправити на зберігання в морозильну камеру, хвилюватися за збереження запасів не варто, то стан фруктів при тривалому зберіганні може викликати обґрунтоване переживання, передають Патріоти України.
Наприклад, шкірка бананів наступного дня покривається непривабливими плямами, а потім і зовсім почорніє повністю. Такі банани зовсім не хочеться їсти на сніданок або використовувати як перекус. Щоб цього не сталося, продовжте життя стиглим фруктам за допомогою одного зі способів, що написані нижче.
1. Деякі господині радять замотати у фольгу хвостики бананів, зібрані в ґроно.
2. Згідно з іншими рекомендаціями, хвостики бананів варто закрутити в поліетиленову плівку.
3. Або роз’єднайте банани з ґрона, щоб кожен фрукт був окремо — так плоди довше зберігатимуться.
Швидкість розщеплення алкоголю у чоловіків і жінок суттєво різниться. У чоловіків алкоголь виводиться з організму швидше через особливості фізіології, тоді як у жінок цей процес триває довше, передають Патріоти України. Детальніше розповідає 24 Канал з...
Гриби володіють антибактеріальною функцію, а також сприяють зміцненню імунної системи. Також, гриби є джерелом таких вітамінів: D, B 12, калій, селен, які важливі для нормального функціонування нашого організму. Про користь зелені нам теж відомо. Тому ...