Секрет господинь! Щоб котлети танули в роті, до фаршу додають особливий інгредієнт

На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України

Подробиці

Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.

Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.

Для цього потрібно:

  • курячий фарш – 600 грам;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • яблука – 2 штуки;
  • цибулина – 1 штука;
  • яйця – 2 штуки;
  • часник – 2 зубчики;
  • кукурудзяне борошно – 5 столових ложок;
  • рослинна олія та мелений перець.

Як готувати

Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.

Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.

Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.

Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.

Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.

Смачного!

Дачникам на замітку! Що посадити біля винограду, щоб отримати хороший врожай

четвер, 24 квітень 2025, 18:30

Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....

А ви це знали? Що не можна готувати в алюмінієвих каструлях

четвер, 24 квітень 2025, 16:47

Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...