На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України
Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.
Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.
Для цього потрібно:
Як готувати
Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.
Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.
Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.
Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.
Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.
Смачного!
Наші повсякденні рішення - це відображення внутрішнього "я". Навіть те, яке яйце вам найбільше до смаку, може багато сказати про ваш характер. Пройдіть простий тест: оберіть одне з трьох яєць і дізнайтесь, хто ви є насправді, передають Патріоти України...
Здорова, пружна шкіра, блискуче волосся та міцні нігті - це не лише результат правильно підібраного догляду. Те, що щодня потрапляє до вашого раціону, має не менше значення, передають Патріоти України. Якщо ви прагнете покращити свій зовнішній вигляд б...