
Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублікована на сторінці ho iveria в Instagram. Замочувати печінку потрібно близько двадцяти хвилин, щоб також прибрати зайвий запах.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку замочити у воді на 20 хвилин.
2. Помити, почистити від зайвого та викласти на паперовий рушник.
3. Моркву, часник та цибулю почистити та нарізати.
4. Додати олію, сіль, спеції.
5. Перемішати і залишити на 20 хвилин.
6. Духовку розігріти до 180 градусів (верх/низ/конвекція).
7. Викласти печінку на деко в один шар.
8. Овочі можна заховати під печінку, щоб не підгоріли.
9. Поверх печінки покладіть шматочки вершкового масла.
10. Відправити в духовку на 12 хвилин.
11. Перевернути шматочки (овочі можна вже не ховати, нехай підсмажаться) та повернути в духовку ще на 10 хвилин.
12. Дістати з духовки та залишити на 5-10 хвилин.
Чимало людей почали користуватись сервісом штучного інтелекту від компанії OpenAI ChatGPT, як своїм стандартним пошуковиком. Але значна кількість користувачів при цьому скаржиться, що онлайн-помічник нерідко видає неякісні відповіді, передають Патріоти...
Християни східного обряду 10 грудня за новим стилем вшановують мучеників Міни, Єрмогена, блаженного Іона та блаженної Ангелини. За старим стилем 10 грудня вшановували Романа Антіохійського. За життя він був великим цілителем. Святому Роману моляться пр...