Секрет господинь! Скільки часу замочувати печінку, щоб вона не була гіркою

Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублікована на сторінці ho iveria в Instagram. Замочувати печінку потрібно близько двадцяти хвилин, щоб також прибрати зайвий запах.

Скільки часу замочувати печінку, щоб вона не була гіркою: рецепт в духовці

Інгредієнти:

  • печінка куряча або кроляча – 500 г
  • морква – 1 шт. середня
  • цибуля шалот – 2 шт. середніх або 1 велика синя
  • вершкове масло – 20 г
  • оливкова олія – 10 мл.
  • зелена цибуля – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – за смаком
  • спеції: мускатних горіх, чорний перець, чебрець

Спосіб приготування:

1. Печінку замочити у воді на 20 хвилин.

2. Помити, почистити від зайвого та викласти на паперовий рушник.

3. Моркву, часник та цибулю почистити та нарізати.

4. Додати олію, сіль, спеції.

5. Перемішати і залишити на 20 хвилин.

6. Духовку розігріти до 180 градусів (верх/низ/конвекція).

7. Викласти печінку на деко в один шар.

8. Овочі можна заховати під печінку, щоб не підгоріли.

9. Поверх печінки покладіть шматочки вершкового масла.

10. Відправити в духовку на 12 хвилин.

11. Перевернути шматочки (овочі можна вже не ховати, нехай підсмажаться) та повернути в духовку ще на 10 хвилин.

12. Дістати з духовки та залишити на 5-10 хвилин.

Все дуже просто! Чим відчистити силіконовий герметик у ванній

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:10

Пліснява – типова проблема для вологих приміщень, як ванна. Вона може проникати у міжплиткові шви, на стіни, заводитись у пральній машині в навіть з'являтись у силіконовому герметику, яким ви ізолюєте щілини та стики, передають Патріоти України. І саме...

Секрет господинь! Скільки часу замочувати печінку, щоб вона не була гіркою

п’ятниця, 13 вересень 2024, 18:47

Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублік...