Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублікована на сторінці ho iveria в Instagram. Замочувати печінку потрібно близько двадцяти хвилин, щоб також прибрати зайвий запах.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку замочити у воді на 20 хвилин.
2. Помити, почистити від зайвого та викласти на паперовий рушник.
3. Моркву, часник та цибулю почистити та нарізати.
4. Додати олію, сіль, спеції.
5. Перемішати і залишити на 20 хвилин.
6. Духовку розігріти до 180 градусів (верх/низ/конвекція).
7. Викласти печінку на деко в один шар.
8. Овочі можна заховати під печінку, щоб не підгоріли.
9. Поверх печінки покладіть шматочки вершкового масла.
10. Відправити в духовку на 12 хвилин.
11. Перевернути шматочки (овочі можна вже не ховати, нехай підсмажаться) та повернути в духовку ще на 10 хвилин.
12. Дістати з духовки та залишити на 5-10 хвилин.
Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...