Вареники - це смачне та доступне частування, яке дбайливі господині полюбляють готувати для своїх домочадців, передають Патріоти України.
Хтось віддає перевагу солодким начинкам, вибираючи для цього кисломолочний сир або ягоди.
Більш ситні вареники включають м’ясні начинки. Приготувати їх трохи складніше. Потрібно знати деякі нюанси.
Кулінари відзначають, щоб вареники чи пельмені вийшли справді фантастично смачними, у фарш треба додати не тільки цибулю, яку багато хто звик додавати в м’ясну масу для соковитості, а й квашену капусту.
Потім можна додати в заготовку сіль та спеції.
Є ще один варіант виготовлення начинки для вареників.
Для цього потрібно обсмажити цибулю до золотистого кольору. При цьому треба додати шматочок вершкового масла, щоб маса стала ароматнішою та смачнішою.
Потім на сковороду слід покласти квашену капусту. Як тільки капуста трохи обсмажиться, то її можна поєднати з картопляним пюре.
Така начинка вийде смачною та ситною.
Байдужих до такого частування точно не буде.
Осінь, прогулянки на природі та… комарі. Ці маленькі комахи можуть зіпсувати навіть найприємніший вечір, адже їхні укуси викликають нестерпний свербіж. Чому так відбувається і як із цим впоратися, передають Патріоти України. Коли комар проколює шкіру, ...
Навіть невеликі сплески активності протягом дня, такі як підйом сходами чи ходьба, можуть значно знизити ризик передчасної смерті, показало нове дослідження міжнародної групи вчених. Про це пише видання EatingWell, передають Патріоти України. Нове досл...