Секрет ідеального сніданку - хитрий секундний трюк зробить яєчню неймовірною

Що ж до класичної яєчні, то, напевно, багато людей звертали увагу на те, як досвідчені кулінари "тикають" у сковороду виделкою під час приготування яєчні, передають Патріоти України.

Безглузда, на перший погляд, процедура дійсно допомагає зробити традиційний сніданок набагато смачнішим. Чому так — розповідає Pixelinform.

Завдяки втиканню зубців виделки страва набуває кращої консистенції. Однак для отримання необхідного результату дію слід здійснювати правильно.

Як використовувати виделку

Розбивши яйце на сковороду, потрібно накрити посуд кришкою і зачекати, поки білок не почне згортатися. Як тільки ви помітили, що процес почався, слід зняти кришку, взяти виделку і почати протикати білу частину страви в тій ділянці, яка знаходиться ближче до жовтка.

Там білок розподілиться рівномірніше. У результаті біла частина страви встигне повністю затвердіти до того, як затвердне жовток. Таким чином, яєчня вийде ідеальною.

Дачникам на замітку! Що робити, коли мурахи проникають у ваш будинок

понеділок, 28 квітень 2025, 17:59

Мурахи в будинку — поширена проблема, особливо навесні і влітку. Перш ніж потягнутися до хімікатів, дізнайтеся про природні методи відлякування мурах, пише видання Deccoria, передають Патріоти України. Оцет — один з найефективніших природних засобів ві...

Це можна змінити! П’ять звичок українців, які скорочують життя

понеділок, 28 квітень 2025, 17:26

Стрес від війни є дуже вагомим негативним фактором, який скорочує життя. Але деякі звички та спосіб життя мають набагато більший вплив на кількість років, які людина може прожити якісно. Відмова хоча б від деяких шкідливих звичок може покращити самопоч...