Що ж до класичної яєчні, то, напевно, багато людей звертали увагу на те, як досвідчені кулінари "тикають" у сковороду виделкою під час приготування яєчні, передають Патріоти України.
Безглузда, на перший погляд, процедура дійсно допомагає зробити традиційний сніданок набагато смачнішим. Чому так — розповідає Pixelinform.
Завдяки втиканню зубців виделки страва набуває кращої консистенції. Однак для отримання необхідного результату дію слід здійснювати правильно.
Розбивши яйце на сковороду, потрібно накрити посуд кришкою і зачекати, поки білок не почне згортатися. Як тільки ви помітили, що процес почався, слід зняти кришку, взяти виделку і почати протикати білу частину страви в тій ділянці, яка знаходиться ближче до жовтка.
Там білок розподілиться рівномірніше. У результаті біла частина страви встигне повністю затвердіти до того, як затвердне жовток. Таким чином, яєчня вийде ідеальною.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...