Секрет ідеального сніданку - хитрий секундний трюк зробить яєчню неймовірною

Що ж до класичної яєчні, то, напевно, багато людей звертали увагу на те, як досвідчені кулінари "тикають" у сковороду виделкою під час приготування яєчні, передають Патріоти України.

Безглузда, на перший погляд, процедура дійсно допомагає зробити традиційний сніданок набагато смачнішим. Чому так — розповідає Pixelinform.

Завдяки втиканню зубців виделки страва набуває кращої консистенції. Однак для отримання необхідного результату дію слід здійснювати правильно.

Як використовувати виделку

Розбивши яйце на сковороду, потрібно накрити посуд кришкою і зачекати, поки білок не почне згортатися. Як тільки ви помітили, що процес почався, слід зняти кришку, взяти виделку і почати протикати білу частину страви в тій ділянці, яка знаходиться ближче до жовтка.

Там білок розподілиться рівномірніше. У результаті біла частина страви встигне повністю затвердіти до того, як затвердне жовток. Таким чином, яєчня вийде ідеальною.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...