Секрет молодості після 50: Ці відтінки волосся "приберуть" десяток років

Осінь - пора теплих фарб, ідеальна для оновлення образу. Цього сезону стилісти радять жінкам після 50 звернути увагу на відтінки, які не лише прикрашають, а й візуально омолоджують, роблячи риси обличчя м’якшими й свіжішими, передають Патріоти України.

Теплий блонд — сяйво молодості

Золотисті та медові відтінки освітлюють обличчя та приховують дрібні зморшки. У моді також «масляний блонд» із ванільними й бежевими переливами — природний і ніжний варіант.

Каштан і кориця — глибина та елегантність

Насичені коричневі тони з теплими відтінками нагадують кольори осіннього листя. Вони особливо пасують жінкам зі смаглявою шкірою й темними очима, додаючи виразності та шляхетності.

Рудий акцент — сміливість і стиль

Мідні та бурштинові відтінки роблять образ енергійним і сучасним. Ідеально підходять жінкам зі світлою шкірою та зеленими або блакитними очима.

Сріблясті та попелясті переливи — «бабусин шик»

Сивину вже не ховають, а підкреслюють. Платинові та сріблясті відблиски додають благородності, особливо в поєднанні з короткими модними стрижками.

Балаяж і сомбре — плавні переходи

Техніки з м’яким змішуванням кольорів створюють ефект сонячних відблисків, додають об’єму та роблять зачіску більш живою без радикальної зміни кольору.


Осінь 2025 пропонує зрілим жінкам не боятися експериментів і знаходити свій відтінок, який не тільки освіжає, а й дарує відчуття гармонії з собою.

ТОП помилок у митті авто, які псують лакофарбове покриття

середа, 5 листопад 2025, 12:15

Миття авто здається простою справою, але багато водіїв роблять типові помилки, які не тільки не покращують вигляд машини, а й можуть пошкодити лакофарбове покриття, передають Патріоти України.

Не робіть помилок! Які макарони краще не купувати - шкідливі й розварюються в кашу

середа, 5 листопад 2025, 11:49

Макарони – це продукт, який завжди є під рукою і рятує, коли потрібно швидко приготувати вечерю. Але не всі види пасти однаково якісні. Одні зберігають форму і мають приємний смак навіть після варіння, інші – розварюються, злипаються і перетворюються н...