Секрет молодості: Цей фрукт людям старше 50 потрібно додати до свого раціону

Дієтологи розкривають секрет молодості та міцних м'язів - необхідно вживати авокадо. Користь цього фрукта полягає у кількості корисних жирів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

У ньому є корисні мононенасичені жири. Зокрема, омега-9 жирні кислоти, як в оливковій олії, та омега-6 жирні кислоти, як у соняшниковій олії. Ці жири зміцнюють серцево-судинну систему, нервову та імунну системи, покращують ліпідний профіль, стан шкіри, нігтів та профілактують атеросклероз.

За словами медиків, фрукт насичений вітамінами та мінералами, заспокоює нерви та позитивно позначається на роботі ШКТ. Також він зміцнює нігті, м'язи та кістки. А ще виробляє колаген, який зберігає молодість шкіри. Тому людям за 50 авокадо необхідно додавати до раціону.

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...

А ви це знали? Чому сидіння на підлозі може продовжити життя

п’ятниця, 27 вересень 2024, 16:56

Люди, які живуть найдовше у світі, мають інші звички сидіння, ніж більшість з нас, і ці відмінності можуть відігравати важливу роль у довголітті. Більшість експертів у сфері охорони здоров’я погоджуються, що надмірне сидіння щодня негативно впливає на ...