Каву важливо правильно приготувати. Багато хто додає у напій молоко - так смакові якості зерен розкриваються інакше, смак пом’якшується, передають Патріоти України.
Але, як виявилось, багато кавоманів роблять це неправильно. Разом із Ukr.Media розповідаємо як і коли слід додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою.
Вранці чи на перерві, поспішаючи, можна налити в щойно заварену каву холодне молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. І лише потім виявити, що смак напою дуже змінився. Кава стає ненасиченою, зникає аромат. Причина цьому — у холодному молоці.
Якщо ви дасте щойно звареній каві кілька хвилин постояти, і лише потім додасте у неї молоко або вершки — все зміниться. Важливо — молочний продукт повинен бути підігрітий. Напій, приготований таким способом, набуде багатого кавово-вершкового смаку. Не буде жодного натяку на водянистість.
Зазвичай лушпиння картоплі вважається відходами, а тому одразу викидається до сміттєвого бака. Однак українцям порадили замість цього його заморожувати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Лушпиння картоплі містять багато корисних речовин, ...
Українці все частіше скаржаться на те, що до них телефонують з невідомих номерів, а потім просто мовчать. Що це означає і чому такі дзвінки краще ігнорувати? Так звані "німі" дзвінки — поширена шахрайська схема. На телефон поступає вхідний дзвінок, ви ...