
Каву важливо правильно приготувати. Багато хто додає у напій молоко - так смакові якості зерен розкриваються інакше, смак пом’якшується, передають Патріоти України.
Але, як виявилось, багато кавоманів роблять це неправильно. Разом із Ukr.Media розповідаємо як і коли слід додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою.
Вранці чи на перерві, поспішаючи, можна налити в щойно заварену каву холодне молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. І лише потім виявити, що смак напою дуже змінився. Кава стає ненасиченою, зникає аромат. Причина цьому — у холодному молоці.
Якщо ви дасте щойно звареній каві кілька хвилин постояти, і лише потім додасте у неї молоко або вершки — все зміниться. Важливо — молочний продукт повинен бути підігрітий. Напій, приготований таким способом, набуде багатого кавово-вершкового смаку. Не буде жодного натяку на водянистість.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...