Каву важливо правильно приготувати. Багато хто додає у напій молоко - так смакові якості зерен розкриваються інакше, смак пом’якшується, передають Патріоти України.
Але, як виявилось, багато кавоманів роблять це неправильно. Разом із Ukr.Media розповідаємо як і коли слід додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою.
Вранці чи на перерві, поспішаючи, можна налити в щойно заварену каву холодне молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. І лише потім виявити, що смак напою дуже змінився. Кава стає ненасиченою, зникає аромат. Причина цьому — у холодному молоці.
Якщо ви дасте щойно звареній каві кілька хвилин постояти, і лише потім додасте у неї молоко або вершки — все зміниться. Важливо — молочний продукт повинен бути підігрітий. Напій, приготований таким способом, набуде багатого кавово-вершкового смаку. Не буде жодного натяку на водянистість.
Надмірне випадіння волосся - проблема багатьох людей, особливо у період осіннього та весняного рівнодення. Фахівці наголошують: випадіння волосся - не лише естетична проблема, але й важливий сигнал про стан організму, передають Патріоти України. Більші...
12 жовтня за новим церковним календарем (25 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Прова, Тараха і Андроніка Аназарвських, які загинули за віру, та Єрусалимської ікони Божої Матері. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Феофана М...