Секрет, про який мало хто знає! Одна маленька деталь зробить каву неймовірною

Каву важливо правильно приготувати. Багато хто додає у напій молоко - так смакові якості зерен розкриваються інакше, смак пом’якшується, передають Патріоти України.

Але, як виявилось, багато кавоманів роблять це неправильно. Разом із Ukr.Media розповідаємо як і коли слід додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою.

Поширена помилка

Вранці чи на перерві, поспішаючи, можна налити в щойно заварену каву холодне молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. І лише потім виявити, що смак напою дуже змінився. Кава стає ненасиченою, зникає аромат. Причина цьому — у холодному молоці.

Як робити правильно

Якщо ви дасте щойно звареній каві кілька хвилин постояти, і лише потім додасте у неї молоко або вершки — все зміниться. Важливо — молочний продукт повинен бути підігрітий. Напій, приготований таким способом, набуде багатого кавово-вершкового смаку. Не буде жодного натяку на водянистість.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...