Секрет розкрито! Як приготувати котлети без курячих яєць

Курячі яйця майже завжди кладуть у фарш для котлет. Вони допомагають тримати форму в процесі термічної обробки. Іноді котлети виходять дещо жорсткими на смак. Розкажемо вам про можливість приготування котлет без яєць, передають Патріоти України.

Які продукти можуть замінити компоненти

Спробуйте замінити яйця на картоплю з сухарями. Ці інгредієнти не тільки замінять їх, але і зроблять котлети більш пишними та соковитими. Картоплю натріть на тертці, а потім введіть її в фарш разом з панірувальними сухарями. Ще один цікавий варіант — додати не сиру картоплю, а пюре, яке треба приготувати заздалегідь.

Яйця можна замінити рисом. Звичайний круглий рис відваріть до готовності та змішайте з фаршем. Спосіб простий та оригінальний. Котлети, звичайно, будуть смакувати по-іншому, але вони будуть дуже вдалі.

Крохмаль також є секретним інгредієнтом, яким можна замінити яйця. Він може склеїти компоненти. Беріть кукурудзяний або картопляний на вибір. На 600 г фаршу кладуть приблизно 1-2 столові ложки крохмалю.

Прості лайфхаки розширюють горизонти. Тож при потребі можете ними користуватись. Кулінарія — це суцільні експерименти, які допомагають робити ваші страви смачнішими.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...