
Курячі яйця майже завжди кладуть у фарш для котлет. Вони допомагають тримати форму в процесі термічної обробки. Іноді котлети виходять дещо жорсткими на смак. Розкажемо вам про можливість приготування котлет без яєць, передають Патріоти України.
Спробуйте замінити яйця на картоплю з сухарями. Ці інгредієнти не тільки замінять їх, але і зроблять котлети більш пишними та соковитими. Картоплю натріть на тертці, а потім введіть її в фарш разом з панірувальними сухарями. Ще один цікавий варіант — додати не сиру картоплю, а пюре, яке треба приготувати заздалегідь.
Яйця можна замінити рисом. Звичайний круглий рис відваріть до готовності та змішайте з фаршем. Спосіб простий та оригінальний. Котлети, звичайно, будуть смакувати по-іншому, але вони будуть дуже вдалі.
Крохмаль також є секретним інгредієнтом, яким можна замінити яйця. Він може склеїти компоненти. Беріть кукурудзяний або картопляний на вибір. На 600 г фаршу кладуть приблизно 1-2 столові ложки крохмалю.
Прості лайфхаки розширюють горизонти. Тож при потребі можете ними користуватись. Кулінарія — це суцільні експерименти, які допомагають робити ваші страви смачнішими.
Миття авто здається простою справою, але багато водіїв роблять типові помилки, які не тільки не покращують вигляд машини, а й можуть пошкодити лакофарбове покриття, передають Патріоти України.
Макарони – це продукт, який завжди є під рукою і рятує, коли потрібно швидко приготувати вечерю. Але не всі види пасти однаково якісні. Одні зберігають форму і мають приємний смак навіть після варіння, інші – розварюються, злипаються і перетворюються н...