Секрет розкрито! Як приготувати котлети без курячих яєць

Курячі яйця майже завжди кладуть у фарш для котлет. Вони допомагають тримати форму в процесі термічної обробки. Іноді котлети виходять дещо жорсткими на смак. Розкажемо вам про можливість приготування котлет без яєць, передають Патріоти України.

Які продукти можуть замінити компоненти

Спробуйте замінити яйця на картоплю з сухарями. Ці інгредієнти не тільки замінять їх, але і зроблять котлети більш пишними та соковитими. Картоплю натріть на тертці, а потім введіть її в фарш разом з панірувальними сухарями. Ще один цікавий варіант — додати не сиру картоплю, а пюре, яке треба приготувати заздалегідь.

Яйця можна замінити рисом. Звичайний круглий рис відваріть до готовності та змішайте з фаршем. Спосіб простий та оригінальний. Котлети, звичайно, будуть смакувати по-іншому, але вони будуть дуже вдалі.

Крохмаль також є секретним інгредієнтом, яким можна замінити яйця. Він може склеїти компоненти. Беріть кукурудзяний або картопляний на вибір. На 600 г фаршу кладуть приблизно 1-2 столові ложки крохмалю.

Прості лайфхаки розширюють горизонти. Тож при потребі можете ними користуватись. Кулінарія — це суцільні експерименти, які допомагають робити ваші страви смачнішими.

Джерело: ПростоВей

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...

Вчені розкрили зв'язок між віком батька і здоров'ям дитини: Ось коли ризики максимальні

неділя, 18 серпень 2024, 13:45

Зріле батьківство стає все популярнішим. Однак вчені вкотре говорять про те, що це має свої наслідки, й ризики є не лише для вагітності у старшому віці жінки, передають Патріоти України. Нове дослідження показує, що якщо майбутній батько вже у віці 50 ...