Котлети - дуже ситна й смачна страва, яку можна готувати з різного м'яса, навіть з овочів і бобових. Для того, щоб вони були соковитими, додайте до фаршу цибулю, а ще можна їх готувати з начинкою, наприклад, грибною, передають Патріоти України
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом смачних котлет із грибною начинкою, які вийдуть соковитими та м'якими.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю почистіть, поріжте дрібно. Гриби поріжте слайсами і обсмажте разом до золотистості. Посоліть, поперчіть.
2. Філе перебийте в блендері до однорідності, цибулю також перебийте до однорідності.3. Хлібну м'якоть замочіть у молоці, відіжміть і додайте у фарш. Туди ж додайте цибулю, яйце та спеції, добре перемішайте.
4. Руками сформуйте котлети, викладіть усередину готову грибну начинку.
5. Обсмажтекотлети на олії до золотистості.
6. Готові котлети викладіть у каструлю, додайте води чи бульйон і тушкуйте 3-5 хвилин.
Якщо ви думали, що кава може бути дорогою, то вам точно варто ознайомитись з кавою Black Ivory. Вартість цього напою побила всі рекорди, обігнавши навіть відому каву Kopi Luwak з Індонезії. Що стоїть за такою високою ціною і чому цей сорт є справжнім д...
23 липня за новим церковним календарем (5 серпня за старим) - день пам'яті Почаївської ікони Божої Матері, однієї з найбільш шанованих святинь України. За юліанським календарним стилем - день пам'яті преподобного Антонія Печерського. Почаївську ікону Б...