Секрет від господинь: Що додати у квашену капусту, щоб вона довго зберігалася

Навіть той факт, що ви зберігаєте квашену капусту в холодильнику чи підвалі не гарантує, що вона може довго зберігатися та не зіпсується. На це впливають багато факторів: тара, температура і самий рецепт., передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, як приготувати квашену капусту, щоб вона довго зберігалася.

Тара

Для квашення найкраще підходить скляна банка чи емальований металевий посуд. В жодному разі не пластикові контейнери. Додатково потрібно використовувати гніт, завдяки якому квашена капуста може зберігатися півроку.

Температура

Як правило, вона повинна бути досить низькою. Оптильною вважається від 0 до +4 градусів Цельсія.

Декілька хитрощів:

  • Розсіл має повністю покривати шар капусти.
  • Зверху на капусту можна налити невелику кількість рослинної рафінованої олії.
  • Для того, щоб продовжити термін зберігання, можна додати у розсіл трохи більше солі, ніж зазвичай, а до самої заготівлі – ягоди журавлини.Вони роблять заготовку смачнішою та містять речовини, які є натуральними природними консервантами

Це може здивувати! ТОП- 8 здорових продуктів, які можуть бути токсичними

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:50

Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...