Навіть той факт, що ви зберігаєте квашену капусту в холодильнику чи підвалі не гарантує, що вона може довго зберігатися та не зіпсується. На це впливають багато факторів: тара, температура і самий рецепт., передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, як приготувати квашену капусту, щоб вона довго зберігалася.
Тара
Для квашення найкраще підходить скляна банка чи емальований металевий посуд. В жодному разі не пластикові контейнери. Додатково потрібно використовувати гніт, завдяки якому квашена капуста може зберігатися півроку.
Температура
Як правило, вона повинна бути досить низькою. Оптильною вважається від 0 до +4 градусів Цельсія.
Декілька хитрощів:
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...
Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...