Секрет від господинь: Що додати у квашену капусту, щоб вона довго зберігалася

Навіть той факт, що ви зберігаєте квашену капусту в холодильнику чи підвалі не гарантує, що вона може довго зберігатися та не зіпсується. На це впливають багато факторів: тара, температура і самий рецепт., передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію і розповість, як приготувати квашену капусту, щоб вона довго зберігалася.

Тара

Для квашення найкраще підходить скляна банка чи емальований металевий посуд. В жодному разі не пластикові контейнери. Додатково потрібно використовувати гніт, завдяки якому квашена капуста може зберігатися півроку.

Температура

Як правило, вона повинна бути досить низькою. Оптильною вважається від 0 до +4 градусів Цельсія.

Декілька хитрощів:

  • Розсіл має повністю покривати шар капусти.
  • Зверху на капусту можна налити невелику кількість рослинної рафінованої олії.
  • Для того, щоб продовжити термін зберігання, можна додати у розсіл трохи більше солі, ніж зазвичай, а до самої заготівлі – ягоди журавлини.Вони роблять заготовку смачнішою та містять речовини, які є натуральними природними консервантами

А ви це знали? Чи можна садити бузок поряд з будинком

вівторок, 18 березень 2025, 0:22

Бузок – це один з найулюбленіших квітучих кущів, і його сезон наближається. Тому багато людей цікавляться, чи можна посадити його біля свого дому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Існує безліч прикмет і забобонів, пов'язаних з бузком, зо...

Не робіть помилок! ТОП-15 продуктів, які не варто їсти під час хвороби

понеділок, 17 березень 2025, 23:45

Коли ви хворі, важливо не лише правильно лікувати симптоми, але й дбати про своє харчування. Те, що ви їсте, може значно вплинути на швидкість вашого одужання та ефективність боротьби з хворобою, передають Патріоти України. Деякі продукти можуть погірш...