
Є простий і ефективний спосіб, як уповільнити появу льоду на стінках морозильної камери. Для цього потрібно повністю розморозити і висушити морозилку. Потім змастити її стінки содою або гліцерином, передають Патріоти України.
У чашку з водою додати пару ложок соди і розмішати її. Змочити ганчірочку і протерти стінки морозильної камери. Або обробити стінки гліцерином в чистому вигляді.
У боротьбі з льодом також прекрасно справляється і рослинна олія. За допомогою кисті потрібно змастити стінки і ящики в морозилці. Поверхня стане слизькою, і лід не буде утворюватися. І не варто забувати, що усі продукти в морозилці потрібно зберігати в пакетах або в контейнерах з кришкою, що дозволить зменшити кількість вологи в морозилці, через яку і утворюється лід.
М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Візуальні та особистісні тести, засновані на оптичних ілюзіях, є популярним трендом в інтернеті, оскільки вони дають можливість швидко зануритися у самопізнання та викликати цікаве обговорення серед друзів. Проходження таких тестів дозволяє користувача...