
Є простий і ефективний спосіб, як уповільнити появу льоду на стінках морозильної камери. Для цього потрібно повністю розморозити і висушити морозилку. Потім змастити її стінки содою або гліцерином, передають Патріоти України.
У чашку з водою додати пару ложок соди і розмішати її. Змочити ганчірочку і протерти стінки морозильної камери. Або обробити стінки гліцерином в чистому вигляді.
У боротьбі з льодом також прекрасно справляється і рослинна олія. За допомогою кисті потрібно змастити стінки і ящики в морозилці. Поверхня стане слизькою, і лід не буде утворюватися. І не варто забувати, що усі продукти в морозилці потрібно зберігати в пакетах або в контейнерах з кришкою, що дозволить зменшити кількість вологи в морозилці, через яку і утворюється лід.
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх...
Після закінчення терміну придатності більшість ліків втрачають свою ефективність. Крім того, використання протермінованих життєво важливих медикаментів (наприклад, інсуліну, нітрогліцерину, антигістаміну) може бути небезпечним для здоров’я і життя, пер...