Секрет від справжніх господинь: Чим потрібно обробити морозильну камеру, щоб не утворювався лід

Є простий і ефективний спосіб, як уповільнити появу льоду на стінках морозильної камери. Для цього потрібно повністю розморозити і висушити морозилку. Потім змастити її стінки содою або гліцерином, передають Патріоти України.

У чашку з водою додати пару ложок соди і розмішати її. Змочити ганчірочку і протерти стінки морозильної камери. Або обробити стінки гліцерином в чистому вигляді.

У боротьбі з льодом також прекрасно справляється і рослинна олія. За допомогою кисті потрібно змастити стінки і ящики в морозилці. Поверхня стане слизькою, і лід не буде утворюватися. І не варто забувати, що усі продукти в морозилці потрібно зберігати в пакетах або в контейнерах з кришкою, що дозволить зменшити кількість вологи в морозилці, через яку і утворюється лід.

От у чому секрет! Як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим

четвер, 25 квітень 2024, 7:56

Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...