Секрет від справжніх господинь! Як відмити сковорідку ззовні до блиску за 10 хвилин

Якщо ваша сковорідка після свят має не “парадний” вигляд, то ловіть спосіб швидко її відмити без їдкої хімії і годин тертя, передають Патріоти України.

Подробиці

Брудну сковорідку переверніть, на нижню основу насипте чайну ложку солі, чайну ложку соди та чайну ложку засобу для миття посуду. Все ретельно розподілити по зовнішній поверхні (дно та стінки).

Обкладіть сковорідку паперовими серветками, залийте 100 мл оцту та залиште на 5-7 хвилин. Після цього достатньо просто все стерти й ополоснути сковорідку водою теплою. Така просто формула з інгредієнтів, що є в кожного на кухні, поверне сковорідці гарний вигляд, мов тільки придбали в магазині.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...