Секрет від справжніх господинь. Вареники і пельмені розклеюються під час варіння: Як цього уникнути

Нерідко господині стикаються з тим, що вареники чи пельмені можуть розклеюватися під час варіння, а начинка, що була всередині, непомітно витікати. Існує декулька моментів, які можуть на це впливати, передають Патріоти Україн

Правило 1

Найважливіше правило, про яке потрібно пам`ятати - відварювати напівфабикати потрібно лише у підсоленій киплячій воді.

Правило 2

Для того, щоб вареники та пельмені не злипалися, їх потрібно перемішати їх відразу, як ви опустили їх у воду

Правило 3

Варити напівфабрикати потрібно у великій кількості води, щоб вони відчували себе вільно.

Правило 4

Для того, щоб пельмені та вареники зберегли свою форму, досвідчені господині радять налити склянку холодної води після того, як напівфабрикати вперше закиплять. Кажуть, що такий лайфхак може додати продуктам додаткової соковитості.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...