Секрет від справжніх господинь: Всього 1 чайна ложка цього засобу змусить ваші квіти шалено та безупинно цвісти

Квітоводи знають, що треба зробити для рясного цвітіння квітів. Весь секрет у добривах, але питання, в яких саме. Магазинні чи органічні - потрібно знати весь можливий асортимент, передають Патріоти України.

В різних умовах кожен з цих різновидів добрив допоможе врятувати від шкідників чи оздоровити, підживити. Серед усього різноманіття розкажемо один засіб, який стане вашим секретом рясного цвітіння улюблених квітів.

Як приготувати підкормку

Ґрунт періодично треба підживлювати корисними мікроелементами. Без них квіти не будуть мати силу на ріст на цвітіння. Тим паче, якщо говорити про дострокову перспективу. І кожному квітоводу хочеться, щоб бутони та суцвіття були здоровими та великими з насиченим кольором.

Візьміть 1 чайну ложку рицинової олії та додайте її до 1 л відстояної води. Ретельно перемішайте. Треба уважно це робити, бо не розведена олія може пошкодити коріння рослин.

Вносити підкормку треба у період бутонізації. Розчин відразу використовують після приготування. Якщо певна рослина має цвісти лише один раз на рік, то підживлення частіше не проводять. Нехай ваші квіти будуть здоровими та квітучими!

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...