Секрет від "знаючих": Чим обробити кухонну плиту, щоб вона завжди залишалася чистою

Поверхню газової та електричної кухонної плити підтримувати в чистому стані не так-то просто. Для цього господаркам доводиться прикладати безліч зусиль. На жаль, зробити так, щоб плита завжди була чистою практично неможливо, передають Патріоти України.

Хіба що перестати на ній повністю готувати. Але, як ви розумієте, це не є виходом з положення в нашій ситуації. Значить потрібно чимось обробити плиту, щоб жир, бруд і кіптява до неї не прилипали і не в'їдалися в її поверхню. З цим ми вам сьогодні і допоможемо.

Як захистити газову плиту від жиру і бруду в домашніх умовах?

Щоб не допустити забруднення поверхні плити хтось використовує спеціальні килимки, інші господині застеляють плиту фольгою. Але жир все одно знаходить лазівку, тому мити плиту все одно доведеться. Цей процес можна істотно полегшити, застосувавши дуже простий трюк

Що потрібно робити?

Жир і бруд не будуть в'їдатися в плиту вашої плити, якщо попередньо обробити її вазеліном. Для цього звичайний вазелін потрібно всього лише нанести на варильну поверхню і втерти його в панель сухою м'якою тканиною. Залишки вазеліну прибираємо серветкою або м'яким паперовим рушником.

Після такої обробки на поверхні плити залишиться тонкий захисний шар з вазеліну. Саме він не дозволить краплям бруду і жиру намертво прилипнути до варильної панелі, і ви зможете їх легко видалити після приготування їжі.

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.