Секрет від "знаючих": Як позбутися жирних плям на кухонних рушниках без кип’ятіння

Цей спосіб іноді дивує, бо коли чуєш чи читаєш, то виглядає, як масло масляне. Але досвідчені господині стверджують, що він працює. Ми на слово не вірили, а перевірили, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб позбутися жирних плям на кухонних рушниках без кип’ятіння треба взяти олію. Так, звичайну соняшникову олію і замочити в ній кухонні рушники, що мають стійкі сліди від жиру.

На 5 літрів окропу треба взяти 1 склянку олії. Замочити у такому розчині рушники на 10-12 годин, після цього промити у чистій теплій воді. За бажанням можна випрати додатково з порошком чи милом, але головне, що жирного й липкого нальоту вже точно не буде.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...