Секрет від "знаючих": Що робити, якщо неприємний запах у холодильнику не зникає навіть після миття

"Аромат" затхлості часто просочує стінки та полиці холодильника. Іноді навіть ретельне миття не допомагає, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви зіткнулися зі схожою проблемою, треба діяти. Насамперед перевірте, чи не забився дренажний отвір. Найчастіше він знаходиться на нижній полиці і засмічення в цьому отворі і є причиною неприємних «пахощів».

Крім цього, уважно огляньте ущільнювач на дверцятах холодильника – може сморід виходить саме від нього. Коли ви переконаєтеся, що все гаразд, можна використати спосіб, який природним чином видалить неприємні запахи з холодильника.

Так, вам знадобиться звичайна сода. Нею варто наповнити невеликий контейнер (без кришки) і залишити на одній із полиць – згодом вона поглине всі сторонні та неприємні «аромати».

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...