Деруни набувають золотистості та цікавого смаку завдяки одному простому компоненту. Річ йде про звичайну сметану.
Перш за все, сметана у нас асоціюється з дерунами лише як соус. Однак, насправді, трохи соусу варто додати і в тісто для картопляних оладок. Однієї столової ложки сметани буде цілком достатньо.
Саме завдяки сметані подрібнена картопля не посіріє і не втратить вигляд. Деруни будуть виходити рум’яними і точно отримають смачну хрустку скоринку.
У розпал літа, коли температура в оселях зростає, а кондиціонери женуть лічильники, є простіший і "зеленіший" спосіб зробити повітря свіжішим і приємнішим - завести кімнатні рослини, передають Патріоти України. Деякі з них діють як природні зволожувачі...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...