Кожен любитель шашлику має свої фірмові рецепти приготування м’яса на вогні. Існує не один десяток тюків, що допомагають добитись м’якого, соковитого та дуже смачного шашлику, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають майонез, кефір, мінеральну воду, цибулю тощо. Але є інший варіант – свіжий томатний сік, пише Pixelinform.
Це не лише надасть м’ясу томатного присмаку, а й справді зробить його значно соковитішим. Сік розм’якшує м’ясо завдяки вітаміну C. На 1кг м’яса до маринаду доливають 500 мл томатного соку. Це може бути будь-який ваш улюблений маринад, але, варто пам’ятати, що при використанні цього трюку всі інші рідкі компоненти варто виключити — інакше м’ясо буде просто плавати в рідині і не вбере смаки спецій.
Час маринування залежить від якості продукту. Якщо серед консервантів соку переважає лимонна кислота, потрібно всього 4 години. Якщо йдеться про натуральний продукт, який був вичавлений самостійно, потрібно 8-9 годин.
Після скорочення кількості кави сни можуть стати виразнішими, дивнішими або навіть більш емоційними. Такий ефект відзначали чимало людей, які зменшили споживання кофеїну. Дослідники сну пояснюють, що явище пов’язане з перебудовою нічних циклів організм...
Чи траплялося вам під час телефонної розмови чи наради несвідомо малювати кола, квадрати, спіралі чи інші фігури на аркуші? Здається, це лише "каракулі", проте психологія й мистецтво стверджують: такі малюнки мають глибший сенс і можуть відкрити прихов...