Кожен любитель шашлику має свої фірмові рецепти приготування м’яса на вогні. Існує не один десяток тюків, що допомагають добитись м’якого, соковитого та дуже смачного шашлику, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають майонез, кефір, мінеральну воду, цибулю тощо. Але є інший варіант – свіжий томатний сік, пише Pixelinform.
Це не лише надасть м’ясу томатного присмаку, а й справді зробить його значно соковитішим. Сік розм’якшує м’ясо завдяки вітаміну C. На 1кг м’яса до маринаду доливають 500 мл томатного соку. Це може бути будь-який ваш улюблений маринад, але, варто пам’ятати, що при використанні цього трюку всі інші рідкі компоненти варто виключити — інакше м’ясо буде просто плавати в рідині і не вбере смаки спецій.
Час маринування залежить від якості продукту. Якщо серед консервантів соку переважає лимонна кислота, потрібно всього 4 години. Якщо йдеться про натуральний продукт, який був вичавлений самостійно, потрібно 8-9 годин.
Дружба робить життя яскравішим і ціннішим. Але іноді ми стикаємося з людьми, які користуються нашою щирістю і приховано діють у власних інтересах. Важливо помітити сигнали ще на ранньому етапі, щоб не витрачати сили на токсичні відносини, передають Пат...
Хочете трохи розважитися і дізнатися щось нове про себе? Пройдіть цей простий психологічний тест: оберіть символ, який найбільше привертає вашу увагу. Кожен символ відображає те, як вас сприймають інші люди, передають Патріоти України. Сонце Ви уникає...