Кожен любитель шашлику має свої фірмові рецепти приготування м’яса на вогні. Існує не один десяток тюків, що допомагають добитись м’якого, соковитого та дуже смачного шашлику, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають майонез, кефір, мінеральну воду, цибулю тощо. Але є інший варіант – свіжий томатний сік, пише Pixelinform.
Це не лише надасть м’ясу томатного присмаку, а й справді зробить його значно соковитішим. Сік розм’якшує м’ясо завдяки вітаміну C. На 1кг м’яса до маринаду доливають 500 мл томатного соку. Це може бути будь-який ваш улюблений маринад, але, варто пам’ятати, що при використанні цього трюку всі інші рідкі компоненти варто виключити — інакше м’ясо буде просто плавати в рідині і не вбере смаки спецій.
Час маринування залежить від якості продукту. Якщо серед консервантів соку переважає лимонна кислота, потрібно всього 4 години. Якщо йдеться про натуральний продукт, який був вичавлений самостійно, потрібно 8-9 годин.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...