Кожен любитель шашлику має свої фірмові рецепти приготування м’яса на вогні. Існує не один десяток тюків, що допомагають добитись м’якого, соковитого та дуже смачного шашлику, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають майонез, кефір, мінеральну воду, цибулю тощо. Але є інший варіант – свіжий томатний сік, пише Pixelinform.
Це не лише надасть м’ясу томатного присмаку, а й справді зробить його значно соковитішим. Сік розм’якшує м’ясо завдяки вітаміну C. На 1кг м’яса до маринаду доливають 500 мл томатного соку. Це може бути будь-який ваш улюблений маринад, але, варто пам’ятати, що при використанні цього трюку всі інші рідкі компоненти варто виключити — інакше м’ясо буде просто плавати в рідині і не вбере смаки спецій.
Час маринування залежить від якості продукту. Якщо серед консервантів соку переважає лимонна кислота, потрібно всього 4 години. Якщо йдеться про натуральний продукт, який був вичавлений самостійно, потрібно 8-9 годин.
Якщо ви думали, що кава може бути дорогою, то вам точно варто ознайомитись з кавою Black Ivory. Вартість цього напою побила всі рекорди, обігнавши навіть відому каву Kopi Luwak з Індонезії. Що стоїть за такою високою ціною і чому цей сорт є справжнім д...
23 липня за новим церковним календарем (5 серпня за старим) - день пам'яті Почаївської ікони Божої Матері, однієї з найбільш шанованих святинь України. За юліанським календарним стилем - день пам'яті преподобного Антонія Печерського. Почаївську ікону Б...