
Кожен любитель шашлику має свої фірмові рецепти приготування м’яса на вогні. Існує не один десяток тюків, що допомагають добитись м’якого, соковитого та дуже смачного шашлику, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари додають майонез, кефір, мінеральну воду, цибулю тощо. Але є інший варіант – свіжий томатний сік, пише Pixelinform.
Це не лише надасть м’ясу томатного присмаку, а й справді зробить його значно соковитішим. Сік розм’якшує м’ясо завдяки вітаміну C. На 1кг м’яса до маринаду доливають 500 мл томатного соку. Це може бути будь-який ваш улюблений маринад, але, варто пам’ятати, що при використанні цього трюку всі інші рідкі компоненти варто виключити — інакше м’ясо буде просто плавати в рідині і не вбере смаки спецій.
Час маринування залежить від якості продукту. Якщо серед консервантів соку переважає лимонна кислота, потрібно всього 4 години. Якщо йдеться про натуральний продукт, який був вичавлений самостійно, потрібно 8-9 годин.
Бажання з’їсти щось солодке знайоме майже кожному. Але якщо тяга до цукру переслідує постійно, це може бути не просто любов до десертів, а сигнал про проблеми в організмі або нестачу певних речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача енергії або не...
Православне свято 3 листопада за новим церковним календарем (16 листопада за старим) - день пам'яті мучеників Акепсима єпископа, Іосифа пресвітера та Аіфала диякона. За старим стилем - день пам'яті Іларіона Великого, нагадують Патріоти України. . Акеп...