Не знаєте, що такого оригінального приготувати на вечерю, щоб і швидко, і смачно? Патріоти України пропонують вашій увазі надзвичайно легкий у приготуванні рецепт курочки гунбао.
Курочка гунбао – чудово смакуватиме на вечерю або обід. Кисло-солодкий смак страви з нотками японської кухні зачарує вас з першого шматочка. Якщо на обід чи вечерю вам захотілось побувати в Японії – приготуйте вдома цю страву та насолоджуйтеся вишуканими смаками разом з родиною.
Рецепт курочки гунбао
Для соусу змішайте інгредієнти, зазначені в рецепті, у невеличкій каструлі.
Доведіть соус до кипіння, постійно помішуючи, і варіть на слабкому вогні 2 хвилини. Відставте охолодитися.
Замаринуйте готові, нарізані стріпси у соусі Териякі та залишіть на 5-10 хвилин маринуватися. За цей час наріжте овочі.
Звільніть огірок від зерняток і наріжте півкружальцями, солодкий перець та моркву – невеликими шматочками, імбир і часник – соломкою, цибулю – дрібними кубиками.
Розігрійте сковорідку з олією й посмажте на ній курячі стріпси до готовності.
Посмажте всі овочі разом з арахісом на пательні до готовності.
Додайте до овочево-арахісової суміші стріпси. Залийте соусом і потримайте все разом на вогні ще 3–5 хвилин, помішуючи.
Схуднути до літа — цілком реально, навіть якщо до пляжного сезону залишилось кілька тижнів. Головне — реалістичний підхід, стабільність і відсутність жорстких дієт, які тільки шкодять, передають Патріоти України. Ось головні секрети ефективного й безпе...
Зазвичай усі кладуть у нижні шухляди холодильника якісь овочі, зелень, фрукти. Однак так розподіляти продукти не рекомендується. У багатьох холодильниках на нижніх контейнерах спеціально пишуть попередження, що вони для цього не призначені, зазначають ...