Секретний японський рецепт: Курочка в кисло-солодкому соусі з овочами за 30 хвилин

Не знаєте, що такого оригінального приготувати на вечерю, щоб і швидко, і смачно? Патріоти України пропонують вашій увазі надзвичайно легкий у приготуванні рецепт курочки гунбао.

Курочка гунбао – чудово смакуватиме на вечерю або обід. Кисло-солодкий смак страви з нотками японської кухні зачарує вас з першого шматочка. Якщо на обід чи вечерю вам захотілось побувати в Японії – приготуйте вдома цю страву та насолоджуйтеся вишуканими смаками разом з родиною.

Рецепт курочки гунбао

  1. Для соусу змішайте інгредієнти, зазначені в рецепті, у невеличкій каструлі.
  2. Доведіть соус до кипіння, постійно помішуючи, і варіть на слабкому вогні 2 хвилини. Відставте охолодитися.
  3. Замаринуйте готові, нарізані стріпси у соусі Териякі та залишіть на 5-10 хвилин маринуватися. За цей час наріжте овочі.
  4. Звільніть огірок від зерняток і наріжте півкружальцями, солодкий перець та моркву – невеликими шматочками, імбир і часник – соломкою, цибулю – дрібними кубиками.
  5. Розігрійте сковорідку з олією й посмажте на ній курячі стріпси до готовності.
  6. Посмажте всі овочі разом з арахісом на пательні до готовності.
  7. Додайте до овочево-арахісової суміші стріпси. Залийте соусом і потримайте все разом на вогні ще 3–5 хвилин, помішуючи.
  8. Готову страву подавайте рясно притрусивши зеленню. Курочка гунбао смакує з рисом.
Джерело: 24 канал

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...