"Секретний" інгредієнт змінить все! Клопотенко дав незвичайний рецепт печених яблук - готувати просто

Печені яблука - це улюблені ласощі багатьох українців. Євген Клопотенко пропонує приготувати їх з соусом з каркаде, додавши аніс. Спробуйте, це легко! Рецепт кулінар опублікував на своєму сайті, передають Патріоти України.

"Я зробив незвичайні запечені яблука з чаєм каркаде, анісом, м'ятою і апельсином. Спробуйте і ви приготувати. До того ж, як відзначають дієтологи, яблука – корисний продукт харчування. У складі є вітаміни А, С, В1, В2, а також магній, залізо і йод. За змістом останнього яблука поступаються лише морепродуктам", - написав про рецепт кухар. Вибирайте солодкі сорти яблук. Якщо ж таких у вас немає - можете підсолодити їх цукром, медом або сиропом.

Інгредієнт

Покроковий рецепт приготування

Насамперед включіть духовку на 180 градусів. Потім візьміть каструлю і помістіть в неї 30 г каркаде, 2 зірки анісу, ½ ч.л. меленого мускатного горіха, 2 гілочки м'яти, 4 бутони гвоздики, 60 г цукру і половину апельсина, порізаного часточками.Залийте 400 г окропу і варіть на слабкому вогні 30-40 хвилин, а після процідіть відвар через сито.

Викладіть 2 яблука в невелику ємність для запікання і полийте сиропом. Запікайте яблука 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо ви хочете більш м'які яблука, збільште час запікання ще на 15 хвилин. Коли яблука приготуються, дістаньте їх з форми і перекладіть на тарілку, а форму з сиропом залиште упарюватися в духовці ще 30 хвилин, щоб він набув тягучої консистенції. Після полийте їм яблука.

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...