Приготувати смачне пюре не так просто, як може здатися спочатку. Наприклад, турецькі кухарі не кладуть туди вершкове масло - у них є свої секрети приготування. Але і українські кулінари мають свої секрети, передають Патріоти України.
Про поради з приготування дуже смачного картопляного пюре розповіли на Ukr.Media. Зокрема, про один простий продукт, який докорінно змінить смак гарніру.
Для смачного картопляного пюре не потрібно використовувати "стару" картоплю — вона надасть страві солодкуватого присмаку. Додавати сіль і перець найкраще у процесі варіння, а не на етапі розминання, як багато хто звик. Якщо злити воду після варіння картоплі не повністю, тоді пюре вийде смачнішим.
Не варто користуватися блендером чи міксером — вони зіпсують пюре, зроблять його клейким. Основні інгредієнти, які варто додати у пюре — молоко і вершкове масло. Картопля не любить вершків, олії, яєць чи сметани.
Кухарі рекомендують додавати до страви запечений часник. Він надає гарніру неймовірного аромату. Запекти його зовсім не складно — достатньо головку часнику загорнути у фольгу та прибрати у духовку. Він встигне спектися, поки вариться картопля. Потім просто вичавлюємо запечений часник у картоплю і переминаємо все в пюре з молоком і маслом.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...