Приготувати смачне пюре не так просто, як може здатися спочатку. Наприклад, турецькі кухарі не кладуть туди вершкове масло - у них є свої секрети приготування. Але і українські кулінари мають свої секрети, передають Патріоти України.
Про поради з приготування дуже смачного картопляного пюре розповіли на Ukr.Media. Зокрема, про один простий продукт, який докорінно змінить смак гарніру.
Для смачного картопляного пюре не потрібно використовувати "стару" картоплю — вона надасть страві солодкуватого присмаку. Додавати сіль і перець найкраще у процесі варіння, а не на етапі розминання, як багато хто звик. Якщо злити воду після варіння картоплі не повністю, тоді пюре вийде смачнішим.
Не варто користуватися блендером чи міксером — вони зіпсують пюре, зроблять його клейким. Основні інгредієнти, які варто додати у пюре — молоко і вершкове масло. Картопля не любить вершків, олії, яєць чи сметани.
Кухарі рекомендують додавати до страви запечений часник. Він надає гарніру неймовірного аромату. Запекти його зовсім не складно — достатньо головку часнику загорнути у фольгу та прибрати у духовку. Він встигне спектися, поки вариться картопля. Потім просто вичавлюємо запечений часник у картоплю і переминаємо все в пюре з молоком і маслом.
Іноді найнепередбачуваніший вибір може багато розповісти про нас. Навіть про те, яку породу собак ми віддаємо перевагу. На зображенні - чотири варіанти, кожен із яких відображає різні риси характеру та цінності. Дізнайтеся, який ви друг. Удачі, передаю...
Хліб - невід’ємна частина багатьох сімейних столів, але він часто псується занадто швидко, особливо якщо неправильно зберігати, Патріоти України. Експерти-брати Уілдони пропонують нетрадиційний спосіб зберігання хліба, який допоможе зберегти його свіжи...