Вже за 30 секунд ви зможете насолодитися мандаринами без гіркоти та кислоти. Все, що вам потрібно - мікрохвильова піч, передають Патріоти України.
Виберіть мандарини без пошкоджень та гнилі. Вони повинні бути не надто твердими та не надто м’якими. Миємо мандарини теплою водою та обсушуємо паперовим рушником. Кладемо мандарини на тарілку та ставимо в мікрохвильову піч. Чистити їх не потрібно.
Мікрохвильову піч вмикаємо на повну потужність на 30 секунд. Якщо у вас більше одного мандарину, варто збільшити час на 10 секунд за кожен додатковий фрукт. Виймаємо цитруси. Вони повинні трохи охолонути. Після цього можна чистити мандарини та насолоджуватись їх солодким та соковитим смаком. Важливо — не перегрівайте мандарини, інакше вони можуть луснути чи висохнути.
Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...