
Вже за 30 секунд ви зможете насолодитися мандаринами без гіркоти та кислоти. Все, що вам потрібно - мікрохвильова піч, передають Патріоти України.
Виберіть мандарини без пошкоджень та гнилі. Вони повинні бути не надто твердими та не надто м’якими. Миємо мандарини теплою водою та обсушуємо паперовим рушником. Кладемо мандарини на тарілку та ставимо в мікрохвильову піч. Чистити їх не потрібно.
Мікрохвильову піч вмикаємо на повну потужність на 30 секунд. Якщо у вас більше одного мандарину, варто збільшити час на 10 секунд за кожен додатковий фрукт. Виймаємо цитруси. Вони повинні трохи охолонути. Після цього можна чистити мандарини та насолоджуватись їх солодким та соковитим смаком. Важливо — не перегрівайте мандарини, інакше вони можуть луснути чи висохнути.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...