Вже за 30 секунд ви зможете насолодитися мандаринами без гіркоти та кислоти. Все, що вам потрібно - мікрохвильова піч, передають Патріоти України.
Виберіть мандарини без пошкоджень та гнилі. Вони повинні бути не надто твердими та не надто м’якими. Миємо мандарини теплою водою та обсушуємо паперовим рушником. Кладемо мандарини на тарілку та ставимо в мікрохвильову піч. Чистити їх не потрібно.
Мікрохвильову піч вмикаємо на повну потужність на 30 секунд. Якщо у вас більше одного мандарину, варто збільшити час на 10 секунд за кожен додатковий фрукт. Виймаємо цитруси. Вони повинні трохи охолонути. Після цього можна чистити мандарини та насолоджуватись їх солодким та соковитим смаком. Важливо — не перегрівайте мандарини, інакше вони можуть луснути чи висохнути.
Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...
2 квітня за новим стилем (15 квітня за старим) віряни вшановують преподобного Тита Чудотворця. За це отримав нагороду творити чудеса. За юліанським календарем сьогодні день пам'яті мучениці Фотини Самарянині. . *** . Тит жив у VIII-IX століттях. Ще в...