Секретний лайфхак з мандаринами: Кислі фрукти стануть солодкими та 30 секунд

Вже за 30 секунд ви зможете насолодитися мандаринами без гіркоти та кислоти. Все, що вам потрібно - мікрохвильова піч, передають Патріоти України.

Виберіть мандарини без пошкоджень та гнилі. Вони повинні бути не надто твердими та не надто м’якими. Миємо мандарини теплою водою та обсушуємо паперовим рушником. Кладемо мандарини на тарілку та ставимо в мікрохвильову піч. Чистити їх не потрібно.

Мікрохвильову піч вмикаємо на повну потужність на 30 секунд. Якщо у вас більше одного мандарину, варто збільшити час на 10 секунд за кожен додатковий фрукт. Виймаємо цитруси. Вони повинні трохи охолонути. Після цього можна чистити мандарини та насолоджуватись їх солодким та соковитим смаком. Важливо — не перегрівайте мандарини, інакше вони можуть луснути чи висохнути.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...