
Смак ресторанної і домашньої піци має великі відмінності, передають Патріоти України.
Справа не тільки в тому, що в піцеріях використовують спеціальні професійні печі: секрет криється в правильній рецептурі тіста для основи.
Важливо не лише дотримуватись пропорцій, а й не змінювати продукти.
Що необхідно підготувати:
Після цього можна сміливо братися до звичайного способу приготування. Професіонали часто використовують лише руки для надання тісту тонкої текстури.
Однак можна сміливо використовувати і звичну качалку.
Так як у складі є дріжджі, тісту потрібно “відпочити” близько 60 хвилин.
Потім можна приступати до інших етапів приготування.
Який ще є секрет?
Напевно ви пам’ятаєте, що ресторанна основа для піци виходить не лише смачною, а й неймовірно хрумкою. Справа в тому, що професійні кухарі спочатку запікають основу окремо і лише потім додають начинку.
Готувати основу достатньо близько 7 хвилин при 220 градусах у духовці.
Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...
З наближенням зими та зростанням рахунків за комунальні послуги, багато домогосподарств шукають способи зменшити свої витрати. Пральні машини - це один з побутових приладів, експлуатація якого може бути дорогою, передають Патріоти України. Однак це не ...