
Смак ресторанної і домашньої піци має великі відмінності, передають Патріоти України.
Справа не тільки в тому, що в піцеріях використовують спеціальні професійні печі: секрет криється в правильній рецептурі тіста для основи.
Важливо не лише дотримуватись пропорцій, а й не змінювати продукти.
Що необхідно підготувати:
Після цього можна сміливо братися до звичайного способу приготування. Професіонали часто використовують лише руки для надання тісту тонкої текстури.
Однак можна сміливо використовувати і звичну качалку.
Так як у складі є дріжджі, тісту потрібно “відпочити” близько 60 хвилин.
Потім можна приступати до інших етапів приготування.
Який ще є секрет?
Напевно ви пам’ятаєте, що ресторанна основа для піци виходить не лише смачною, а й неймовірно хрумкою. Справа в тому, що професійні кухарі спочатку запікають основу окремо і лише потім додають начинку.
Готувати основу достатньо близько 7 хвилин при 220 градусах у духовці.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...