
Смак ресторанної і домашньої піци має великі відмінності, передають Патріоти України.
Справа не тільки в тому, що в піцеріях використовують спеціальні професійні печі: секрет криється в правильній рецептурі тіста для основи.
Важливо не лише дотримуватись пропорцій, а й не змінювати продукти.
Що необхідно підготувати:
Після цього можна сміливо братися до звичайного способу приготування. Професіонали часто використовують лише руки для надання тісту тонкої текстури.
Однак можна сміливо використовувати і звичну качалку.
Так як у складі є дріжджі, тісту потрібно “відпочити” близько 60 хвилин.
Потім можна приступати до інших етапів приготування.
Який ще є секрет?
Напевно ви пам’ятаєте, що ресторанна основа для піци виходить не лише смачною, а й неймовірно хрумкою. Справа в тому, що професійні кухарі спочатку запікають основу окремо і лише потім додають начинку.
Готувати основу достатньо близько 7 хвилин при 220 градусах у духовці.
Православна церква України 11 грудня за новим стилем (24 грудня за старим) вшановує пам'ять святого Никона Сухого, ченця Києво-Печерської Лаври. У народному календарі - Никонів день. . *** . 1096 рокупід час нападу половців на Київ чернець потрапив ...
У період новорічної підготовки більшість уже прикрашає домівку або планує встановлювати ялинку найближчими днями. Правильне місце для дерева має не менше значення, ніж вибір прикрас чи самої ялинки, передають Патріоти України. Невдале розташування може...